|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
אוקיי, אני אשמור את הכתובת.
אבל כיצד? אני רוצה שיהיה לי עיון, זה יעלה את התמונה (כי חייב), יקח את הכתובת שלה וישים אותה בעמודה כלשהי בטבלה כלשהי, כך עושים זאת לא? יש מדריך משהו? תודה.
# 12 |
חבר מתקדם
|
תקרא על הפונקצייה: move_uploaded_file().
בקשר לכתובת כמו שאמרת - יוצר שדה מסוג טקסט, ומשתמש בשאליתת Insert על מנת שיעלה את שם הכתובת לעמודה. כעיקרון - עבודה יחסית פשוטה.
# 13 |
חבר וותיק
|
כן, את ההכנסה אני יודע לעשות - INSERT פשוט.
אני אקרא על הפונקציה, אבל היא תעשה את הכל חוץ מההכנסה? נראה לי גדול מדי על פונקציה אחת.
# 14 |
חבר בקהילה
|
אתה צריך דבר ראשון להעלות את הקובץ לשרת, תחפש בגוגל איך עושים את זה.
אחרי שאתה מעלה את הקובץ לשרת יש לך את הכתובת שלו, פשוט את הכתובת תכניס למסד...
# 15 |
חבר בקהילה
|
עם הפונקציה move_uploaded_file() אתה מעלה את הקובץ שבחרת ב"עיון"..
תקרא עליה קצת, כמו ששון כתב. משם כבר תוכל לקבל את השם של התמונה ופשוט תכניס את שם הקובץ למסד. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
לדעתי הדרך הכי טובה שמונעת גם כפילויות של תמנות, נגיד אתה מעלה תמונה בשם sky.jpg ואחרי חודש אתה מעלה שוב תמונה בשם sky.jpg אז התמונה מתחלפת,
ולכן הכי כדי לדעתי זה קודם להוסיף את השורה שלמסד של התמונה ללא שם.. ואז לשלוף את הID האחרון שהוכנס ולשנת את השם של התמונה לפי מספר הID ואז לעלות לשרת.. ובשליפה כשאתה שולף שורה מסויימת אתה מוציא את כפי שאמרת רק במקום שם אתה כותב את ה ID.. כמובן שאתה צריך לדעת ולשמור את הסיומת של כל קובץ תמונה או להמיר את כולם לסימומת אחת
# 17 |
חבר וותיק
|
טוב תראו,
באתר learnphp יש סקריפא של העלאת תמונות. אני משתמש ב wamp, ושאני מעלה הכל עובד. זה הסקריפט: PHP קוד:
התמונות אכן מועלות, אבל שהוא כותב לי אני רוצה שהוא יכתוב לי: Weldone, You have been uploaded the file. The link: ואז יהיה לינק לתמונה. כמו שאמרתי שיהיה משתנה למעלה שיכיל את הכתובת. את הקטע עם אותו שם, אני כבר יפתור, במערכת משתמשים שבניתי אם מנסים להירשם עם אותו שם משתמש, מקבלים שגיאה, כך אני יעשה כאן, זאת לא בעיה. תודה..
# 18 |
חבר בקהילה
|
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
לא חח
תמונה היא טקסט לכל דבר גם התמונה עצמה זה טקסט תפתח קובץ JPG בNOTEPAD ואתה מוזמן להציץ בתוכנו... לכל הקטע הבינארי הזה אתה יכול להריץ BASE64 ולאחסן במסד כBLOB לכל דבר.. בהצלחה
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואני לא חושב שחייב לעשות BASE64 כדי לשמור את המידע בתא שמוגדר בינארי.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|