|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שלום,
בכל החיבלות יש תמיכה ב PHP 4/5 , ASP , ASP.NET 2/3.5 Light 50 MB - 3.95$ שטח אחסון: 50 MB תעבורה חודשית: 3 GB MSSQL - 1 MYSQL - 1 http://www.e-publish.co.il/hostingwl.aspx Pro 250 MB - 9.95$ שטח אחסון: 250 MB תעבורה חודשית: 15 GB דואר, MYSQL, MSSQL ללא הגבלה http://www.e-publish.co.il/hostingwp.aspx Reseller 5 - 19.95$ שטח אחסון: 1 GB תעבורה חודשית: 60 GB דואר, MYSQL, MSSQL ללא הגבלה http://www.e-publish.co.il/hostingwr.aspx תשלום באשראי, צ'ק, העברה בנקאית, paypall תודה, צוות e-Publish 077-5030171 info@e-publish.co.il www.e-publish.co.il |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר חדש
|
onemancrew אתה כותב:
ציטוט:
טוב, הסתכלתי באתר שלך. 10 מגה בלבד ב-21 ש"ח לחודש, ולזה אתה קורא מחירים בשפל? אם היית יכול לקחת בצורה שסבירה בעיניך כמה היית לוקח לשטח כזה קטן (שטח שהיום מרבית החברות לא מציעות כלל). מילא היית מציע את המחיר הזה ל-100 מגה הייתי מבינה את אמירתך, זה בהחלט היה מחיר באדמה. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
מנהל ראשי
|
אגב שרה,
אם אני אגש עכשיו אליך כבונת אתרים, תסכימי לתת לי שירות ללא תשלום למשך 3 חודשים? (מן הסתם, במידה ולא אהיה מרוצה לא תקבלי אגורה שחוקה) האמירות שלך סותרות אחת את השניה, ספק טוב אצלך נמדד במחיר זול ואילו ספק "יקר" נשלל על הסף בגלל העלות. עצוב לי לראות שזה היחס שלך למרכיב החשוב ביותר באתר, כשאת קונה אכסון את לא משלמת על המחיר של הדיסק הקשיח או הזכרון הפיזי של השרת, את משלמת על ידע ונסיון. להשוות את המחירים של הארץ לחו"ל זה קל ונוח כשאת רוצה להדגיש שבארץ המחירים גבוהים, יחד עם זאת.. את מתעלמת לחלוטין שהשוק בחו"ל כולל מליוני לקוחות לעומת כמה עשרות בודדים בארץ מה שמאפשר נתינת שירות זול יותר. זה שנכווית בעבר זה חבל, אבל אני לא אגיד לבעל הבית ממנו אני משכיר את הדירה שאני רוצה נסיון ל-3 חודשים רק כי נכוותי מהקודם. נקודה אחרונה, את מבקשת שנעזור ונתמוך "בזמנים קשים", האם ב"זמנים טובים" תפני מיוזמתך לספק ותציעי לו לשלם יותר? האם תתחלקי איתו ברווחים שעשית מהאתר? שבוע טוב. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
כל מה שנכתב כאן נכון ביותר: 1. את לא משלמת רק על המקום בשרת, אלא גם על שעות תמיכה (מהניסיון המר שלנו, אלה שהופכים את כל נושא ההוסטינג לשוק ומתמקחים על כל "פיפס" בחבילה הם אלה שאח"כ לא מפסיקים לבלבל את המוח לתמיכה על כך שטות שלא תהיה). מי יחזיר את שעות התמיכה שניצלת? האם בגלל זה נאלץ לגבות תשלום גבוה יותר מלקוחות אחרים? 2. אם כל כך נכווית בעבר, הנה רעיון - אל תיקחי חבילה לשנה אלא לחודש-שלושה בתשלום וזו תהיה תקופת הניסיון שלך. ככה, לך אין מחויבות להמשיך ובעל החברה לא ירגיש שהפסיד אם לא תמשיכי. תהיי מרוצה, תמשיכי. לא תהיי, אל תמשיכי. 3. אני עדיין לא נתקלתי בבונה אתרים שלא לוקח מקדמה (שאינה ניתנת להחזר במידה ובוטלה העסקה) על עבודה, שלא לדבר על כאלה שרוצים את כל הכסף מהתחלה. האם תהיי מוכנה לבנות לי 3 אתרים (מבחינתי זה שקול בדיוק ל-3 חודשי איחסון ללא תשלום) כניסיון ואם ימצא חן בעיני מה שעשית אני אשלם לך? קשה לי להאמין שתסכימי לבנות אפילו אחד ללא תשלום. אז שיהיה לך בהצלחה בחיפושים, אבל קחי בחשבון שחברה רצינית היא חברה שמכבדת את מה שהיא עושה ויודעת מה הערך של הזמן שהיא משקיעה בלקוח (שלא לדבר על כך ששרתי WIN הרבה יותר יקרים להקמה משרתי לינוקס בגלל עלות הרכיבים המותקנים) לא תיתן לך יותר מחודש ניסיון וגם זה, אני מאמין, רק בגלל מצב השוק העגום, שבו יש צורך להילחם על כל לקוח. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר חדש
|
תשובה לשני האחרונים
קודם לגבי איך אני אנהג.
ראשית שיטת המקדמות לא עובדת אצלי. לקוח רוצה עבודה, נסכם כל מה שנסכם, יעביר לי כל מה שצריך להעביר, אבצע את חלקי בעבודה ורק אז אדרוש תשלום. נכון, יש בזה סיכון בנפילה על לקוח שלא ישלם, אך בכל זאת רוב האנשים הגונים. אם עם לקוח מסוים כן אסכם על מקדמה, אז אסכם איתו גם על תנאים בהם היא (במלואה או בחלקה) תוחזר לו. מעבר לזה, ספק טוב של מקום אחסון יתן שירות כזה שבגללו כמעט ולא אזדקק לתמיכה, אולי מעבר לבסיסית ביותר. ומעל הכל אין להשוות בין עבודה של בונה אתרים, שברגע שהוא עושה פרויקט אחד אין אפשרות שיבצע פרויקט נוסף, ולכן הוא פחות יכול ללכת לקראת הלקוחות. לבין נותן מקום אחסון, שמלבד המקום ומעט מאוד תמיכה (שוב בתנאי שהוא עצמו נותן תשתית טובה, כולל הסברים מדויקים, כתובים לגבי הפרטים שמהצד שלו). דווקא תמיכה טובה מצד הספק תדרוש ממנו זמן מועט, אני ממש לא אוהבת מצב שעלי לפנות הרבה לתמיכה. זה מקשה עלי הרבה יותר מאשר על הספק. לגבי ההצעות הטובות שקבלתי, כנראה שאני כבר בכיוון לבחירה, אבל היות שיש עוד כמותי ואני רוצה שגם להם יהיה סיכוי ... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|