|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Junior Member
|
אוקיי תודה לכולם על העזרה
Phoniexboy תודה וחשבתי על case אבל אם אני עושה את זה בשביל המשתמשים אז אני לא יודע את השמות של כל הקבצים, וגם ככה זה סתם מסובך, יש לי רעיון אחר activate תודה על התשובות שהסברת מה כל אחד מהדברים עושה, זה עוזר לי ואממ אם הבנתי את מה שאמרת על הקוד של לירן נכון, אז זה הרעיון, שרק אחד מהדפים יופיע בהתאם למשתנה, לגביי פונקציות זה ישים את כולם אבל אין לי פונקציות בדפים האלה, בכל מקרה אני אעזוב את השיטה הזאת somebody יופי זה בדיוק מה שחיפשתי =} אני לא צריך שפונקציות יעברו, בשביל הפונקציות אני עושה include בתחילת הדף לדף פונקציות שהכנתי, אני אנסה את זה ואם יהיו לי בעיות אני אערוך את ההודעה או אכתוב עוד אחת למקרה שהדיון ישקע תודה לכולם על העזרה =} Last edited by LBY; 26-11-05 at 19:13.. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
היית מקבל 0 עגול בנושאי יעילות. ואנא ממך, אל תתווכח איתי בנושאי יעילות כי בניתי לא אחת ולא שתיים אפליקציות ולא עבור חברות קטנות אלא עבור חברות גדולות במשק (כמו למשל אלעל) והאפליקצייה שם מחזיקה אלפי משתמשים בו זמנית.
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם אתה אומר שזה לא יעיל תן דרך אחרת לבצע את זה. אני יודע שזה לא יעיל אבל הדרך היחידה שאני חושב עליה היא Server.Execute שלא יצא לי לבדוק אם זה עובד כמו שצריך. תאמין לי גם אני בניתי אפליקציות לא קטנות שהחזיקו הרבה משתמשים יחד. עריכה: הרגע בדקתי ו-Server.Execute עושה את העבודה כמו שצריך.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. Last edited by Neoteric; 26-11-05 at 19:27.. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
סה"כ רציתי להראות לך, שלפני שאתה אומר למישהו לסתום את הפה (ושולח אותו לבדוק את המקורות שלו), תעשה בדק בית אצלך שהכל תקין וטבילין. כי שוב, במקרה שלך, האפליקצייה הזאתי לא יעילה (עובדת, אבל לא יעילה). עבודה עם server.execute (שזה בעצם צד שרת) תהיה הכי נכונה והכי יעילה במקרה הזה (בתנאי שאין לו פונקציות בדף המאונקלד שצריך להשתמש בהם - כי אז זה פשוט לא יעבוד).
![]() |
# 16 |
Junior Member
|
אוקיי צריך עוד עזרה =}
יש לי בעיה, כשאני משתמש בפקודה שנתתם לי server.execute על סתם דף זה פועל, אבל אחר כך כשאני מוסיף לקישור משתנים זה כותב לי שגיאה: קוד:
Error Type: Server object, ASP 0231 (0x80004005) Invalid URL form or fully-qualified absolute URL was used. Use relative URLs. קוד:
<%Server.Execute("Try.asp")%> אבל אם אני כותב: קוד:
<%Server.Execute("Try.asp?User=LBY")%> מה עושים? עריכה: טוב קראתי איפשהו וראיתי שאין מה לעשות אי אפשר להעביר משתנים ככה, אבל הדף שקוראים לו יכול להשתמש במשתנים שנמצאים בURL של אותו עמוד, אז אולי אני יכול לתאם את זה עם response.redirect תודה בכל מקרה =} Last edited by LBY; 26-11-05 at 21:13.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
Junior Member
|
טוב מצטער על ההודעה הכפולה אבל בגלל שבקודמת ערכתי את ההודעה וכתבתי שהסתדרתי אז אני מניח שלא ישימו לב לזה
רציתי לשאול אם יש פקודה אחרת שתעשה את זה? כי זה שאני לא יכול להעביר עם הURL משתנים זה ממש מסבך את זה. אני אתן דוגמה, מערכת סקרים, נגיד וקוראים לדף bla.asp, עכשיו בסקר יש שתי אפשרויות, לראות את התוצאות או להצביע, אז כדי שהמחשב ידע אם להפעיל את התוצאות או את ההצבעה, שמתי משתנה בכותרת. עכשיו נגיד שקוראים לו Status, אז כשאני רוצה לראות את ההצבעה אני אכתוב: bla.asp?Status=vote וכשאני רוצה לראות את התוצאות bla.asp?Status=view אם אני אשתמש בserver.execute כדי להכניס את הדף של הסקר (bla.asp) לדף אינדקס שמחבר בין כל הדפים (index.asp), אז אם אני רוצה להשתמש בזה אני חייב לשים את המשתנה Status כחלק מהURL של הדף אינדקס, כי אי אפשר לשים את זה בURL של bla.asp אחרת זה יכתוב שגיאה, ככה שהדף אינדקס יראה ככה: index.asp?Status=View וזה דיי מפריע לעשות כזה דבר, אם על כל מערכת שבדף אינדקס אני אצטרך לשים את המשתנים שהשתמשתי בהם אז זה יצור לינק ערוך ועוד במערכת כמו שלי זה ממש גרוע... יש פיתרון לשנות את זה או שאני צריך להשתמש באיי פריים שלפי מה שאמרתם לא כדאי? |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
אני עדיין לא מבין למה לא להשתמש בSSI... הכי יעיל, הכי פשוט.
אתה מנסה לחסוך בדפים או משהו? ב ASP תמיד עדיף לך לבנות דף לכל פעולה (או מס' פעולות דומות שמשתמשות באותן פונקציות). לפי דעתי אתה מסתבך יותר מדי עם זה. פשוט תבנה עוד כמה עמודים, למה שאתה צריך, ובכל אחד תאנקלד מה שצריך. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
Junior Member
|
ציטוט:
sever.execute או include? ועם הinclude בכל מקרה זו בעיה אפילו אם זה בכמה דפים, וזה גם סתם מאריך את הדפים של המערכת לשים ממש כל דבר בדף, נגיד התנתקות שלוקח לי שתי שורות אני אצטרך לשים בדף שונה (או שבעניין הזה אני יכול עוד איכשהו להסתדר בלי משתנה בURL אבל בנוגע לשאר זה דיי בזבוז להפריד בין הכל) אני אחכה לראות אם יש עוד הצעות לפני שאני עושה משהו כי אני לא ממש מת על הרעיון להשתמש באיי פריים, אם תיהיה הצעה של פקודה אחרת או איכשהו לתקן את זה אז אני אשתמש בזה, אם עוד כמה ימליצו כמוך לעשות עוד דפים אז אני אעשה את זה אפילו שאני לא מת על הרעיון כי זה חוסך הרבה יותר בלי זה, ואולי אני פשוט אשתמש באיי פריים אני פשוט רוצה לעשות כמו שמקובל לעשות בכל האתרים בכל מקרה תודה על העזרה =} |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
Junior Member
|
אנשים? (שוב מצטער על הדאבל פוסט אבל אני חייב עזרה בזה)
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|