הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > חומרה ומפרטים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 07-01-09, 13:25   # 11
Sahar | Ventrilo.co.il
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Sahar | Ventrilo.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Cyeo צפה בהודעה
אז עדיף לו כרטיס נחות משמעותית שמתחמם פחות מאשר כרטיס יותר איכותי שמתחמם קצת יותר?
ה9800GTX = HD4850,
אתה מציע לו את הGT, שהוא נחות מהGTX, ואומר שבגלל שהוא מתחמם פחות הוא יותר משתלם מהHD4870 ?
תעשה לי טובה. אני שמח שאתה עוסק בשוק אבל אני בספק גדול שזה אומר שאתה מבין פה הכי טוב מכולם.
מהנסיון שלי עם שני הכרטיסים. של שני החברות המוזכרות, הגיגבייט אוכל את פליט בהליכה.
מנסיון פרטי שלי עם שני הכרטיסים המדוייקים.

אז כן אני אומר שה 9800GT של גיגבייט שווה ל HD4850 של פאליט. הפאליט לא מתחמם פחות, הוא מתחמם משמעותית.

אני לא מתכוון לריב איתך, אני כבר לא ילד. אף אחד לא אמר שאני מבין פה יותר מכולם. קרא טוב טוב את מה שכתבתי.
מה שאמרתי זה על סמך התנסות, שלדעתי? זה הדרך הכי טובה להשוות בין כרטיסים. (בהשוואה כמובן לדרך המצויה כיום שהיא להיות כמו תוכי, לקרוא כתבות ולאכול את כל השטויות שאומרים. תקנה את הכרטיסים. תבחן אותם. ואז תדבר ידידי :])

בכל מקרה, זו דעתי.

סהר
Admin [AT] Ventrilo.co.il
www.Ventrilo.co.il
  Reply With Quote
ישן 07-01-09, 13:30   # 12
Cyeo
חבר על

מיני פרופיל

Cyeo לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Ventrilo.Co.IL Tech צפה בהודעה
מהנסיון שלי עם שני הכרטיסים. של שני החברות המוזכרות, הגיגבייט אוכל את פליט בהליכה.
מנסיון פרטי שלי עם שני הכרטיסים המדוייקים.

אז כן אני אומר שה 9800GT של גיגבייט שווה ל HD4850 של פאליט. הפאליט לא מתחמם פחות, הוא מתחמם משמעותית.

אני לא מתכוון לריב איתך, אני כבר לא ילד. אף אחד לא אמר שאני מבין פה יותר מכולם. קרא טוב טוב את מה שכתבתי.
מה שאמרתי זה על סמך התנסות, שלדעתי? זה הדרך הכי טובה להשוות בין כרטיסים. (בהשוואה כמובן לדרך המצויה כיום שהיא להיות כמו תוכי, לקרוא כתבות ולאכול את כל השטויות שאומרים. תקנה את הכרטיסים. תבחן אותם. ואז תדבר ידידי :])

בכל מקרה, זו דעתי.

מה הקשר, ילד או לא ילד?

ה9800GT לא שווה לHD4850... אולי בגלל שהוא מתחמם יותר אתה מניח בצד את היתרון הביצועי המשמעותי שלו, אבל המפרט שבוקסטר הביא - חסך 700 שקל מהתקציב ואפשר להוסיף קירור לכרטיס מסך.
אני לא יודע למה הHD4850 הראה לך את אותם הביצועים כמו 9800GT אם בכלל אבל כנראה לא מיצית את הביצועים שהוא יכול לספק (אולי דרייברים לא מעודכנים, מי יודע).
  Reply With Quote
ישן 07-01-09, 13:33   # 13
Sahar | Ventrilo.co.il
חבר בקהילה

מיני פרופיל

מה שאני מנסה להגיד זה שיש הבדל בין חברות היצרן.
הצ'יפסט עצמו אולי מעולה. אבל בפועל יש ביצועים שונים בכרטיסים מחברות שונות.

נכון שהצ'יפסט של HD4850 טוב יותר מה 9800GT.

אבל כשמדובר ביצרן פאליט כנגד גיגבייט...
עובדתית. הגיגבייט לוקח.

כולל דרייברים מעודכנים וכל הכרוך בזאת.

סהר
www.Ventrilo.co.il
  Reply With Quote
ישן 07-01-09, 13:44   # 14
Cyeo
חבר על

מיני פרופיל

Cyeo לא מחובר  

ציטוט:
מה שאני מנסה להגיד זה שיש הבדל בין חברות היצרן.
הצ'יפסט עצמו אולי מעולה. אבל בפועל יש ביצועים שונים בכרטיסים מחברות שונות.

נכון שהצ'יפסט של HD4850 טוב יותר מה 9800GT.

אבל כשמדובר ביצרן פאליט כנגד גיגבייט...
עובדתית. הגיגבייט לוקח.

כולל דרייברים מעודכנים וכל הכרוך בזאת.

עובדתית? תראה לי. תוכיח. אם אתה אומר ככה, ועשרות אתרי אינטרנט אומרים אחרת (עם בנצ'מארקים, הוכחות ומוניטין).. אין לי יכולת לקנות את שני הכרטיסים ולהשוות, לצערי. אני אסתפק במילה של כמה מאתרי החומרה הנחשבים ביותר.

בכל מקרה, אם אתה כ"כ לא ממליץ על הגרסא הרגילה של HD4870 של PALIT, הוא יכול לקחת את ה PALIT 4870 SONIC.

ובכלל, ההבדל בין חברות היצרן הוא לא כ"כ קריטי. גיגהבייט, אם אני זוכר נכון, פשוט משתמשים בקירור איכותי משלהם מאשר הקירור הרגיל של הכרטיס. בגלל זה הוא גם יותר יקר קצת.
אפשר לקחת את המפרט של בוקסטר ולהוסיף שם בשקט קירור איכותי לכרטיס.

Last edited by Cyeo; 07-01-09 at 13:48..
  Reply With Quote
ישן 07-01-09, 13:49   # 15
Sahar | Ventrilo.co.il
חבר בקהילה

מיני פרופיל

תבוא אל המשרד בכרמיאל נוכיח לך
שאלתם את דעתי? עניתי. תבחר לקבל מה בא לך.

אני הייתי ממליץ לרדת מהיצרן PALIT...

סהר
www.Ventrilo.co.il
  Reply With Quote
ישן 07-01-09, 13:53   # 16
Cyeo
חבר על

מיני פרופיל

Cyeo לא מחובר  

ציטוט:
תבוא אל המשרד בכרמיאל נוכיח לך
שאלתם את דעתי? עניתי. תבחר לקבל מה בא לך.

אני הייתי ממליץ לרדת מהיצרן PALIT...

סלח לי אם לא אקבל את דעתך
אין לי מה לחפש בכרמיאל או איך להגיע לשם אבל אני אשמח לשם הוויכוח אם תתמוך בטענה שלך - תשחק במשחקים כבדים ותראה את הFPS, את הטמפ' של הכרטיס וכו'.

מחכה לשמוע ממך.
  Reply With Quote
ישן 07-01-09, 15:24   # 17
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

הכרטיסים של PALIT הם סוג א'. איכות יוצאת מן הכלל ומחירים שוברי שוק. הסיבה ש-PALIT זולים כל כך (ואני מניח שהמחירים הם הסיבה לזלזול פה) היא ש-PALIT בראש ובראשונה יצרנית OEM ולמעשה יצרנית ה-OEM הכי גדולה בעולם. כשאתה קונה כרטיס של GIGABYTE, רוב הסיכויים ש-GIGABYTE רכשו אותו מ-PALIT. הם יכולים להרשות לעצמם למכור במחירים זולים שכאלו, מכוון והרווח שלהם עדיין משמעותי (בניגוד ל-GIGABYTE או Asus וכל חברה נוספת שעובדת מול OEM). בנוסף PALIT היא תאגיד ענק שבבעולותו מותגים נוספים (כמו Gainward שידועים בכרטיסים המפלצתיים שלהם). זה שמדובר במוצר זול יותר, לא הוא שהוא נחות. היתרון היחיד של כרטיס GIGABYTE מול כרטיס PALIT (כשרוב הסיכויים ששניהם ירדו מאותו פס יצור) הוא אולי ה-Bundle וגם זה לא בטוח. קודם תבדוק.

אם הכרטיס שלך מתחמם יותר ממה שהוא אמור (שים לב לקירור שמגיע איתו, לא כולם מגיעים עם סט זהה), אז הוא פגום. אין קשור למותג. תחליף אותו.
  Reply With Quote
ישן 07-01-09, 16:38   # 18
Cyeo
חבר על

מיני פרופיל

Cyeo לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר צפה בהודעה
הכרטיסים של PALIT הם סוג א'. איכות יוצאת מן הכלל ומחירים שוברי שוק. הסיבה ש-PALIT זולים כל כך (ואני מניח שהמחירים הם הסיבה לזלזול פה) היא ש-PALIT בראש ובראשונה יצרנית OEM ולמעשה יצרנית ה-OEM הכי גדולה בעולם. כשאתה קונה כרטיס של GIGABYTE, רוב הסיכויים ש-GIGABYTE רכשו אותו מ-PALIT. הם יכולים להרשות לעצמם למכור במחירים זולים שכאלו, מכוון והרווח שלהם עדיין משמעותי (בניגוד ל-GIGABYTE או Asus וכל חברה נוספת שעובדת מול OEM). בנוסף PALIT היא תאגיד ענק שבבעולותו מותגים נוספים (כמו Gainward שידועים בכרטיסים המפלצתיים שלהם). זה שמדובר במוצר זול יותר, לא הוא שהוא נחות. היתרון היחיד של כרטיס GIGABYTE מול כרטיס PALIT (כשרוב הסיכויים ששניהם ירדו מאותו פס יצור) הוא אולי ה-Bundle וגם זה לא בטוח. קודם תבדוק.

אם הכרטיס שלך מתחמם יותר ממה שהוא אמור (שים לב לקירור שמגיע איתו, לא כולם מגיעים עם סט זהה), אז הוא פגום. אין קשור למותג. תחליף אותו.

ההבדלים במחירים יכולים לנבוע מ3 דברים עיקריים: אחריות, קירור והאם יש OC מהמפעל (כמו במקרה של 9800GTX+ ).
אי אפשר ממש להגיד שיש חברה יותר או פחות טובה. תגובה לעניין, תודה רבה
  Reply With Quote
ישן 07-01-09, 16:51   # 19
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Cyeo צפה בהודעה
ההבדלים במחירים יכולים לנבוע מ3 דברים עיקריים: אחריות, קירור והאם יש OC מהמפעל (כמו במקרה של 9800GTX+ ).
אי אפשר ממש להגיד שיש חברה יותר או פחות טובה. תגובה לעניין, תודה רבה
האמת שאני לא כל כך בטוח בקשר למחירים פה, אבל בשוק האמריקאי והאסיתי, הם מציעים את הכרטיסים הזולים ביותר. למה? כי הם יכולים.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום