|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר חדש
|
לפי מה שהבנתי, ע"פ המחקרים האחרונים, ניתן לבטוח בכל מה שמתחת ל-6.89%.
אולי זה השתנה בחודש האחרון, אני לא התעדכנתי. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
תודה..
יש למישהו עוד תשובה? |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
לפי מה החלטת מה ה TR שלי או שלך?
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
אחראי פורום Off-Topic
|
תשמע, 200 אתרים מכל העולם קיבלו TR ראשוני מגוגל. אף אחד לא יודע איזה אתרים אלה, אבל הכי הגיוני והכי סביר שאלו האתרים הגדולים (MSN, YAHOO לדוגמא).
ה-TR "מתגלגל" בעזרת קישורים, ולא נראה לי הגיוני וסביר שהאתרים שלי ושלך קיבלו קישורים מ-MSN ו-YAHOO וגם לא מאתרים שקיבלו קישורים מ-MSN ו-YAHOO, וגם לא מאתרים של 2 או 3 "צעדים" מ-MSN ו-YAHOO. לכן נראה לי שרוב הסיכויים שלכל האתרים הקטנים (שלי ושלך) אין TR, או שיש TR והוא ממש ממש ממש מזערי וחסר השפעה. זוהי דעתי, אשמח לשמוע את דעתך בעניין.
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש אתרים שמקשרים אליי וקיבלו קישור מ YNET ויש אפילו אתרים שמקשרים אליי עם קישורים מאוניברסיטאות. ולגבי המספר אתרים שקיבלו TR אני לא בטוח אבל זה לא משנה. זה נכון בלי קשר לגוגל ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
קישור מ-YNET:
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-875-277-5-3,00.html על אוניברסיטאות עוד לא עליתי. מצאתי את זה כשהתחלתי לקדם בפרוייקט שקודם ע"י קבוצת מקדמים אחרת שרימתה את הלקוח. בעיני זה BH ואני בהחלט יכול להסתפק בקישור מ-DMOZ. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ויש כבר זמן רב טענות שקישור מ DMOZ לא עובד כמו פעם |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
כמו פעם כבר לא אבל לפחות יש שם קצת PR.
בבלוג של גוגל הם דיווחו שקישור מאתר איכותי כמו DMOZ שווה לקישור מ-DMOZ ואין ערך גדול יותר למקבלים מ-DMOZ. עדיין זה שווה את זה. קישור מכתבה זה יפה, קבלת קישור מכתבה על אחסון אתרים ? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|