![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ולדעתי היינו צריכים לצאת עם ברוכיאן,בוזגלו ולספסל את עומר גולן שלא עשהה כלום..
![]() |
# 12 |
אקס מנהל
|
הייתי במשחק, היה נוראי.. ישראל שיחקה גרוע.
קשטן בחר גרוע, קוזוקין עדיף על קנדה? בירם כיאל על אוחיון? גולן ולא ברדה? קשטן התעקש לשחק 4-5-1 למרות שאין לו שחקנים מתאימים בשביל הסגנון משחק הזה. בזבוז של נקודות. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
אוחיון , סהר וברדה שינו את כל המשחק .
השער השני בזכות דודו אוואט ואוחיון .. ואם כמו שהם שיחקו אתמול לא נראה לי שאפילו נגיע למקום שלישי בבית שלנו... לדעתי כן .. יוון , שוויץ ולטביה נבחרות שיותר טובות באיתנו .. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שני שחקנים חסרי כישרון, ממש ככה..אין לי שום דבר נגדם חוץ מזה שפעם הלכו 3000 שקל בגלל בנאדו, גול בדקה 93... יש שחקנים טובים יותר ומנוסים יותר מקוזוקין אבל שחקן עם עתיד.
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
משחק נוראי של הנבחרת.
ההרכב צריך להיראות כך: דודו אוואט יואב זיו - טל בן חיים - שמעון גרשון - יובל שפונגין גל אלברמן - משה אוחיון סלים טועמה - אבירם ברוכיאן \ מאור בוזגלו אליאניב ברדה - רוברטו קולואוטי |
![]() |
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
באמת, איך זה?
הוא היחידי שעשה משהו רציני, משמעותי, הפעם הוא לא אכזב, לרוב הוא משחק על הפנים במדי הנבחרת (כמובן לרמתו).
# 18 |
חבר וותיק
|
יש לכם מזל שהפועל תל אביב זה בית לשחקנים.
אחרת בלי סלים טועמה ואליניב ברדה לא היה תיקו!! חח ![]()
# 19 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
חיפה?
באר שבע להזכירכם, גידלה כמה כוכבים גדולים בכדורגל הישראלי, בניון הוא שחקן באר שבע, אליניב ברדה הוא שחקן שאת הקריירה שלו פיתח בבאר שבע, וגם רוסו, לא לשכוח, ישראל הביאה אותו לארץ. חברים את הקרדיט שמגיע להפועל באר שבע תתנו לה, אם יש משהו שבאר שבע יודעת לעשות זה "לגדל" שחקנים עם עתיד, ועובדה יוסי בניון היום בליברפול. אליניב ברדה משחק בחול, רוסו, שיחק בכל הקבוצות הגדולות בארץ.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|