|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
נשמה של הפורום
|
הסוף מתקרב...תתחילו לחזור לחורים שלכם...
# 2 |
חבר על
|
למה נראה לך שזה יהיה הסוף של בית"ר ?
אני מבטיח לך שכשארקדי יעזוב יקנה את בית"ר מישהו אחר, אולי לא יהיה תקציב גדול אבל בית"ר תמיד היתה ותמיד תשאר אחת מארבע הגדולות בכדורגל הישראלי.
# 3 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
ורותם, שארקדי ילך חצי מאוהדי בית"ר פה ייעלמו... ואני אוהד מתוסכל? אני אוהד שמח מאוד, כי אין שימחה כמו שימחה לאיד ![]()
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני שמח בשימחתך אך לא מוכן לקבל את הדעה הקיצונית שלך.. "לחזור לחורים שלנו" .. . מאז ומתמיד אהדתי את בית"ר גם כשלא הייתה באור הזרקורים.. אז גם אם ארקדי יעזוב ובית"ר תחזור "לתחתית" עדין אוהד אותה :]].
![]() |
# 5 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
אבל עזוב, חבל שאני אסבך את עצמי ואסביר את זה - נחכה למציאות לתת לאוהדי בית"ר את ה"כאפה", שיבינו שהוא לא קנה את בית"ר כי הוא אוהד אותה, או רוצה להפוך אותה למועדון כדורגל מצליח...
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מה הקשרר??
אז למכבי ת"א יש תקציב קטן מבית"ר זה הופך אותה לקבוצה של "נשמה" של לא "נמצאים שם בגלל הכסף" ? . . אין קשרר כל קבוצה ולא משנה תקציבה, השחקנים,הצוות המקצועי, המאמן וכו.. נמצאים בגלל הכסף ואחר כך שאר הסיבות הן מגוונות. והינה עוד אוהד מתוסכל.. לחורים שלנו? .. מיצטער אבל לא ארד לרמה שלך ולא אגיב על זה כי זה לא שווה תגובה!.
# 7 |
חבר וותיק
|
מכבי ת''א קבוצה עם נשמה ? פחחחחח אין קבוצה עם נשמה כמו בית''ר ירושלים שלא שמנה לאיזה משחר מביאים מעל 10 אלף צופים די תעשה לי טובה
# 8 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
# 10 | |
Winner
|
ציטוט:
עכשיו אתם תחליפו שורה באחד השירים הכי פופולרים שלכם בגלל המאמן החדש (אתם לא תשירו " וראובן עטר מת" ?) . ראובן עטר ירוק לעולם ועד . ואגב : רציתם בארסה קיבלתם חמסה |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|