|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
אתר יכול להיבחן בשני אופנים : איך הוא נראה בעיני אדם העוסק באינטרנט ואיך הוא נראה בעיני הגולש הפשוט .
זו כבר הבחירה שלכם איך להסתכל ![]() |
![]() |
![]() |
# 12 |
חסום
|
אישית אני מעדיף אותו על נענע נענע תוקע תמחשב החרא הזה.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
אין כמו ynet.
# 14 |
חבר וותיק
|
מת על העיצוב של וואלה.
עיצוב נוח, נעים לעין, בחירת צבעים פשוטה כזאת(למרות שאין ממש בחירה של צבעים שמה הרבה לבן חח) בקיצור עיצוב טוב.
# 15 |
חבר על
|
לדעתי הוא מאוד נוח ואני לא רואה סיבה להחליפו...
|
![]() |
![]() |
# 16 |
עסק רשום [?]
|
המעצב שדיבר על העיצוב של וואלה, זה שעיצב את עיצוב נענע, אין בכלל זכות דיבור.
העיצוב שהכין לנענע חשוך, לא נוח ומגעיל . אני לא יכול להיכנס לנענע יותר.. לעומת זאת, העיצוב של וואלה ראוי לשבח . מזה שנים הם משדרגים את העיצוב שלהם לאט לאט ולא פוגעים בו בצורה דרסטית . העיצוב משדר נוחות, קלילות , אסטטיקה וקלאסיקה. אני חושב שהעיצוב של וואלה שאומר להפיץ מידע, עושה את זה בצורה הנכונה עם שילוב גרפי עדין . ח"ח לוואלה על נוחות המשתמש .
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
פעם בכמה שנים חובה להחליף עיצוב או לפחות להתאים את הנוכחי לסטנדרטים המודרנים, משהו כמו ש-YNET עשו לאחרונה (רק לא הכי בהצלחה). העיצוב של וואלה קטן וצפוף, מזכיר את יאהו! של לפני כמה שנים. אני אישית לא מסוגל לגלוש בוואלה, השימוש היחיד שלי באתר הזה הוא המפות שלהם, לא יותר. לגבי העיצוב של נענע, אני חושב שהם עשו משהו נועז, קצת מקדימים את זמנם אבל זה בהחלט שינוי מבורך לדעתי. יש להם עיצוב שונה מהשאר שאחרי שמתרגלים אליו אי אפשר על לחשוב לחזור לקודם.
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
אולי העיצוב של וואלה לא יפה ולא מסודר אבל שנה אחרי שנה האתר מוכיח שהוא מצליח .. זה רק אומר שרוב הגולשםי מחפשים אתר פשוט לגלישה ונוח
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|