|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
אחראי פורום שמות מתחם
דירוג מסחר: (0)
|
סיכון TRADEMARK מטורף לבעלים של הדומיין.
זה הרי ברור שקנית את הדומיין בכדי להרוויח מההצלחה של FileFyler וציפית בתמימות שהם יתנו לך הצעה של מיליון דולר. הדבר הכי קרוב למיליון דולר שתקבל זה התביעה אולי, אני מציע לך ליצור עימם קשר ולתת להם אותו אם הם לא ביקשו כבר...
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אותו דבר היה עם האשכול הקודם שפתחתי על הדומיין fila.co.il ונאמרו שם את אותם מילים בדיוק. ולמרות הכל הצלחתי למכור את הדומיין לחברה לא קטנה בוא נגיד, במחיר לא קטן. זו זכותו המלאה למכור את הדומיין וכל התגובות האלה ממש לא לעניין. בכל מקרה לפותח האשכול: שיהיה לך בהצלחה במכירה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 14 | ||
אחראי פורום שמות מתחם
|
ציטוט:
אני לא מבטיח לך ש-100% תקבל תביעה מהם אבל אתה לוקח כאן סיכון רציני. בקשר לדומיין שלך, זה שמכרת אותו לא מוריד ממך את האחריות, במידה ו-FILA מחליטים לתבוע את הבעלים הנוכחים אז הבעלים יכולים לתבוע אותך. בכל מקרה, אני ממליץ בחום שתבדקו את הנושא, חופש קשר בגוגל על Cyber Squatting יניב תוצאות (http://en.wikipedia.org/wiki/Cybersquatting) בכל מקרה, ה-150 שקלים שתרוויח מהדומיין הזה לא שווים את הסיכון ב-כ-ל-ל ציטוט מויקיפדיה: ציטוט:
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה אני מבין בכלל? תאמין לי שיותר ממך בתחום. זה שאתה מראה לי דוגמאות של מקרים שחברות תבעו אנשים, אני יכול באותה צורה להראות לך כמה מקרים הפוכים שבהם המכירות הצליחו. ומה שכתבת לגבי זה שהבעלים החדשים יכולים לתבוע אותי במקרה של תביעה מצד החברה: בולשיט אחד גדול. כשחותמים על חוזה מסודר זה הסעיף הראשון שמופיע בו. שבת שלום. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
תראה, זה לא אני מי שיגיש את התביעה, אני רק ממליץ לך להיזהר.
בקשר לזה שאתה מבין יותר ממני, אני בספק. יש לי כרגע פורטפוליו של מעל ל- 1500 דומיינים רשומים, 50 מכירות של מעל ל-$10,000 דולר. והכנסה שנתית מכובדת שלא הייתה מביישת אף אחד... אני כבר מעל 5 שנים בתחום הדומיינים, מחליף, מוכר, קונה ורושם. כבר יצא לי להתנסות ב-3 תביעות עם חברות על סימנים מסחריים, ב-2 מהם הפסדתי סכומים של מעל $15,000 וכמובן את הדומיין שהיה שווה כ- $7000. במקום להתנגח, תקבל ביקורה\המלצה ממישהו שכן מבין בתחום. אם אתה עדיין חושב שאתה מבין יותר ממני אז שיהיה לך בהצלחה ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|