|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
1. מה שאתם עושים נקרא "לקפוץ על הגל", אדם אחד אמר שזה עבודה קשה, אחד תירגם את זה ל"לבנות מערכת מחדש", וכולכם חוזרים על זה כי אתם לא מבינים, מה שמראה שאתם עושים מעצמכם צחוק.
2. בניית מערכת פורומים מחדש מן הסתם עולה פי כמה וכמה, כי פה המתכנת בונה מחדש/משנה דף אחד, ובפורום חדש הוא בונה מחדש הכל. 3. לעניינינו, ע"פ מיטב ידיעתי ודעתי האישית משתמשים לא אוהבים סידור כזה, הוא אינינו נוח, אך זוהיא בחירתך. לפרטים נוספים והזמנה: Ikki@MegaPhoenix.Net |
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
Ikki,
יצא לך לעבור פעם על הקוד של IB? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
פיייי, איזה שטויות זורקים פה לאוויר!
איזה מערכת חדשה ואיזה נעליים, זה כולה להציג את ההודעות בצורה שונה בעמוד הראשי, עבודה של 5 דקות למתכנת רמה ד'...טוב הגזמה אבל שעה עבודה מקסימום. ודניאל, איזה שטויות אתה מעלה פה על יעילות....זה בדיוק אותה יעילות לקחת הודעות ולהציג בצורה אחת או לקחת ולהציג בצורה אחרת...מה שגוזל פה את היעילות היא הפניה להודעות ובשני המקרים יש פניה להודעות. נכון, אפשר להארגן אחרת את ההודעות ולשנות בשביל זה את כל המערכת כדי לקבל יעילות של o^1 אבל זה ממש בולשיט כי גם אם תעבוד עם יעילות שלo^2 זה לא ישנה כלום כי שוב...ההודעות מגיעות אליך באותה דרך בדיוק מהמסדים ואין כאן בכלל על מה לחשוב...סה"כ לארגן את ההודעות אחרת. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וגם מהעמוד שבו מוצגים הדיונים צריך הוסף תגובה ואת הדברים האלה - הבסיסיים. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי
|
וואלה?
בהצלחה, תודיע לי עם כמה שאילתות התחלת ועם כמה סיימת. בעצם, אין לי ספק שתצליח, אבל ספר לי כמה שורות קוד כתבת בשביל זה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|