|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
אם אתה יכול להשקיע עוד קצת אני ממליץ לך לקנות את המצלמה: canon powershot sx100 is
יש לי אותה והיא סוסה, הבעיה היא שאין לה עינית וזה ממש מציק, לשיקולך. אם אתה רוצה מצלמה טובה שהיא יותר זולה אז כדאי לך לקנות את: canon powershot A720 is בהצלחה ![]()
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שנית כל שתי המצלמות שהבאתה הן : א. לא חורגות מהתקציב, ב. קומפקטיות. אני רוצה מצלמות שהם דמוי SLR ... אני אשמח לעוד... |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
שמע, אין הרבה מבחר למצלמות דמוי-SLR טובות במחירים האלה,
ולמרות שהייתי קונה רק קאנון [שחורג מהמחיר בהרבה..] הייתי לוקח דווקא את SP-550UZוOlympus ... המשתלמת ביותר מבין כל המצלמות בשרשור הזה... והדגם הטיפה יותר חדש שלה (560) לא שווה את זה - טווח העדשה פחות רחב והחיישן יותר קטן.. בקיצור אני ממליץ על האולימפוס הזו, יש עליה חוות דעת טובות לפי מה שראיתי... בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אוקי אחרי הרבה מאוד התלבטות הזמנתי לפני כ 15 דקות...
מצלמה+משלוח+חצובה+סוללות+מטען+כרטיס 4 ג'יגה ב 1000 שקל. חח וכמובן שככתי לרשום את הדגם אז הלכתי בסוף על הפוג'י 1000, הביקורות עליה טובות, המפרט מעולה, והמחיר היה כל כך טוב שלא היה אפשר לוותר ![]() אז שיהיה לי במזל"ט... תודה רבה לכל מי שעזר.. שיהיה לכולם סוף שבוע נעים, ואחלה ערב ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
תתחדש, היא מצלמה מעולה פשוט זמן התגובה שלה איטי - מה שלי אישית גרם לבחור באולימפוס...
אבל אחלה בחירה בכל מקרה (: שיהיה במזל! ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|