|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
אני מאמין שזה יעבוד
אבל שוב, תוודא שפרטי חשבון הבנק הם לא פרטים של אותו אדם שנחסם לדוגמא אם לך קוראים ישראל לוי ועד היום ביקשת צ'ק אולי אם תרשום על חשבון ישראל לוי באותו אזור מגורים הם יכולים לבדוק את הנושא בכל מקרה לא מומלץ להתעסק, חבל שיחסמו אותך שוב. אם חסמו אותך בפעם הראשונה הייתה להם סיבה אני כבר שנה עם גוגל ולא קיבלתי שום חסימה. קיבלתי התראות מסויימות וזהו. בהצלחה
# 12 |
חבר מתקדם
|
שאלה מסקרנות אז שאל את גוגל.
יש דברים שגם הוסטס לא יכולים לדעת לצערי. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר חדש
|
הם יכולים לראות על שם מי רשום הדומיין ולהצליב נתונים.
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
זה שהדומיין רשום על שמי לא אומר שהאתר שלי . אני יכול להשכיר את הדומיין ממישהו לחילופין אני יכול לרשום את הדומיין על שם הרוכש או משהו אחר..
לא מנסיון ברוך השם.. אבל אם אתם שואלים אותי אתה לא יכול לפתוח חשבון עם אותם פרטים שהושעו קודם לכן..הם השעו ..ובוודאי שמרו את הכל למקרה שבפעם הבאה שתנסו להרשם הם ידעו שמדובר באותו אדם.. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר על
|
ציטוט:
אמרתי אחרי שנפסלתי ורק לאחר מכן(הדגשתי לך), נסיתי להירשם 5 פעמים ולא הצלחתי. ולא שמעתי על IP בטווחים! "אם כבר אז קליקים לא תקפים"- לחיצות לא חוקיות!, קליקים לא תקפים זה בשפת הרחוב שלך. מה גם שיכול להיות היום זה לא רלוונטי מה שיהיה לי, הסיבות לחסימה וכ'ו.. כי נחסמתי לפני בערך שנתיים וחצי. Last edited by Vadim.K; 06-08-08 at 08:40.. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
Permanently Banned
|
לפי דעתי , אם כל כך חשוב לך תתחיל מזה שתחליף ספק אינטרנט.
רק שתדע שגם אם יאשרו אותך , שתגיע ל100$ הם יזכרו לבדוק ואז תקבל באן. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שפת הרחוב שלי או של גוגל ? |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
לי היה חשבון שנשלח כסף בצ'ק, או ישירות לחשבון בהפקדה..
חסמנו אותנו, שכחנו מהם ל3 חודשים.. ואז חזרנו.. הם אישרו אותנו והכל בסדר.. צריך פשוט להיות קשובים לחוקי גוגל אדסנס.. אז בעיקרון לשאלה, אמורים לאשר אותך.
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
בעבר נחסמתי.
פשוט תרשם עם: 1. חשבון גוגל חדש 2. חשבון בנק שונה 3. אתר שונה 4. שם שונה (חבר \ אח \ אחות \ אמא \ אבא וכו') שום דבר לא אמור להזיק. בעבר היה בן דוד שלי גר בבית בדירת אורחים שלנו והיה לו אתר והוא נרשם לגוגל אחרי שאני נחסמתי בשביל האתר שלו ויש לו אותו שם משפחה כמו שלי והוא נרשם על אותה כתובת ואנחנו באותו בנק (חשבון שונה) ולא אמרו לו כלום למרות שאוטומטית היו אמורים לחשוד - אותה כתובת, אותו שם, אותו בנק? לא נראה לי שיחסמו אם תרשם כמו שאמרתי. |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
גוגל לא כאלה מפלצות..
אפשר להירשם שוב, פשוט לא להיות מטומטם ולהירשם עם אותו אתר, אותו שם, אותו חשבון בנק.. לשנות טיפה..ואני חושב שזה יצליח.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|