|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה לומד ערבית בשביל מודיעין לא בשביל לדעת ערבית.. גם אסור לך לדבר אחרי זה בערבית שלמדת... אם אתה כל כך שונא ערבים לך למג"ב ותן להם מכות.. wtf |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
נראה לי הוא התכוון "שונא ערבית"..
אם לא אז באמת לך למג"ב חח |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
שונא ערבית ערבים וכל מה שקשור עליהם
פשוט לא מתחבר לזה ובחבצלות אתה מחוייב ללמוד את זה ואתם לא רואים את הקשר פה? אני לא רוצה איזה משהו קרבי אפילו קצת רוצה משהו שיעזור לי אחר כך
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה כבר חושב על המלצות?? מה יעזרו לך המלצות? לך קודם לצו ראשון, יקבעו לך פרופיל קרבי לך לקרבי... לא משנה כמה תלמד בצבא וכמה תעשה משהו ש"יעזור לך אחר כך" זה לא באמת יעזור לך אם אתה קודם כל לא בנאדם.. לאנשים כמוך אני קורא בדרך כלל אגואיסטים.. ![]()
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לתלפיות לא יקבלו אותך תנסה ממר"ם.. בלי קשר.. אין שירות שיתרום לך אחר כך בחיים יותר משירות מקרבי.. קודם תעשה גם צו ראשון יכול להיות שהקב"א או הדפ"ר שלך לא יאפשרו את כל זה.. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
Авторитет
|
כמו ש- mlnm אמר לך, קודם כל תעשה את הצו הראשון שלך ואז בכלל תראה איפה אתה עומד. ואם תהיה קצת עייף במבחנים הפסיכוטכניים ויהיה לך קב"א 53? (סתם דוגמא) אם יאבחנו לך איזה משהו ויהיה לך פרופיל 64?
אחרי הצו הראשון כבר תהיה תמונת מצב יותר ברורה.
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ויש בו קורסים לדברים כאלו ומשם אתה משובץ לדברים כמו ממר"מ ועוד כמה יחידות שמפתחות ומנהלות כל מיני מוצרים , תוכנות לצבא.. הייתה לנו הרצאה השנה בנושא לתלמידי טכ"מ , אפשר להתקבל לקורסים בפרופיל 64 ומטה או לעשות עתודה צבאית במחשבים ששם אתה מקבל את אותו קורס רק בשנה ומשם להשתבץ לכל מיני יחידות.. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
נראה לי אתה קצת ממהר.
קודם תראה מה מציעים לך (אם בכלל....). |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|