|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
אמממ הראשון דהוי ולא ברור ממש, אפקט ההברקה לא משתלב...
השני הצבעוני.. אם כבר אתה עושה משהו שחוזר על עצמו כמו הקווים העקומים שיוצרים עיגול, תעשה למשל קווח שווה... שיהיה חד.... לגבי הלוגו שבחתימה עכשיו... תגדיל אותו תעשה ירוק יותר רגוע ותשנה פונט בסלוגן ויהיה סבבה לדעתי
# 12 |
חבר על
|
את האמת עדיין לא "עושה את זה".
בלי כוונה להעליב, גם לי יש את אותה הבעיה, אני עשיתי כבר המון לוגואים ולא הגעתי לתוצאה הרצויה. חסר בכולם איזה משהו של מקצועיות, כולם פחות או יותר קצת ילדותיים או צבעים ילדותיים, מן לא מקצועיים כאלו. לדעתי הראשון פחות או יותר קלע למטרה ברעיון, אבל לא מימשת אותו כמו שצריך. |
![]() |
![]() |
# 13 |
עסק רשום [?]
|
אוקי , תודה .
vadim, אני נורא אוהב את הלוגו היצוגי שלך ד"א :] . אני חושב שאני ילך על שיפור ללוגו האחרון שלי. תודה על כל התגובות . --------- שידרגתי את האחרון קצת, צבעים קצת פחות צועקים, את העלה את הפונט חידדתי והבלטתי והוספתי טיפה שטויות .. ![]() תגובות? :]
Last edited by WEBID; 28-06-08 at 10:48.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
מה פשר הקו שליד הנקודה הi?
הנקודה מעל הi צריכה להיות שחורה.. זה לא נראה קשור. השתמשת במברשת או בעט? כי הקו נראה לא חד. |
![]() |
![]() |
# 16 |
אחראי פורום
|
לשאלתך - פשוט, הלוגו השני מקצועי, נקי ומרשים. בלי הרבה שטויות.
הלוגו השלישי, יותר מידי...יש סלסול כזה ועלה בצד שמאל. זה טוב ויפה אבל לדעתי השני מקנה אווירה מקצועית יותר. שוב, זו היא רק דעתי. בסופו של דבר, אתה הוא זה שצריך לקבוע איזה לוגו ייצג אותך. בהצלחה!
# 17 |
חבר מתקדם
|
אני מרוד אוהב את מה שיש לך בחתימה.
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר חדש
|
בהחלט השלישי עם העלה עדיף מבין השלושה. צריך לייצג את הסגנון שלך.
|
![]() |
![]() |
# 19 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
לדעתי השני הכי יפה.. אבל עדיין יש מה לעבוד =]
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|