|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
הכינוי של זה שפרץ לך הוא musk? משהו כזה?
קוראים לו במקרה דני? |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר על
|
אם יש לו אייסיקיו תן לי אותו תוך 5 דקות אני מחזיר לך את הסיסמא...
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
כן דני,וכניראה קוראים לו בכלל דניאל.
אם אני לא טועה זה האייסיקיו שלו: 267777334 אישית אם הכל לא חוזר אלי היום הוא יאכל אותה,אז מזה אין לי בעיה..מה שאני צריך זה המסנג'ר שלי כי יש לי אנשים חשובים שם. Last edited by Tal`s; 19-06-08 at 10:42.. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
XD,בן דוד של חבר שלי. הוא פרץ לפורום מתחרה שלנו ודפק את כל השרת שגם אני עליו ופרץ למערכת.. אני חושב שהולכים להתלונן עליו. הוא ילד סכסכן ומגעיל.. תיזהרו ממנו, בהצלחה בהשגת הסיסמא. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
מישהו יודע איך אני פותח מסנג'ר עם אימייל שלי? ולא של hotmail ?
ד"א מצאתי איפה הדניאל הזה לומד והכל ואפילו איך הוא ניראה..בקרוב אני יעשה אצלו ביקור. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר על
|
ציטוט:
שתדע שהוא ילד בן 12 ככה... אז תבדוק בביה"ס היסודי ![]() ו.... תאמין לי, במקום לבזבז סתם כסף על נסיעות, תאיים עליו המסנג'ר אצלך :P לאיזה מסנג'ר הוא פרץ לך?
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
נכון יש לו אנשים חשובים שם - אני חלק מהם
![]() עצה שלי : תפוס אותו שבור לא רגל אחד ותגיד לו מה הסיסמה לא אומר תוריד לו את האצבעות ככה שהוא לא יכול לפרוץ שוב , מבין חחחחחחח הייתי גומר אותו |
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הילד בן 14,אם הוא לא יחזיר את הסיסמאות הוא יקבל עונש. Last edited by Tal`s; 19-06-08 at 13:01.. |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר על
|
ציטוט:
הוא רוהצ שתבקש ממנו סליחה לפי מה שהבנתי.. אחרי זה הוא בוכה למה אין לו לקוחות... אמרתי לו "תמצא לך חברים, תמצא חיים לך תעשה משהו" הוא אומר לי שיש לו המון חברים ושהוא בקמיקז אז הוא האקר בין הטובים בארץ ![]() קיצר, לא הצלחתי לגרום לו לשחרר, חסם אותי לדעתי.
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל הוא לא יודע מה מחכה לו. הוא הרס לי קשר עם הרבה אנשים ואני מדבר על אנשים מבוגרים..ועל זה אני לא יעבור בשקט. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|