הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 12-06-08, 11:41   # 1
Virtual NET
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Virtual NET לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Aviv.s צפה בהודעה
WTF?! אני חושב שקצת הגזמת אחי אוליי 200
200?
אתה אמיתי?
  Reply With Quote
ישן 12-06-08, 12:32   # 2
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

DAS?DAD?AS?D#?!@?#? אני הולך בטוח!!

אחת הלהקות...!

פורטל רעל - צבא וכושר קרבי
  Reply With Quote
ישן 13-06-08, 11:05   # 3
BarG
חבר בקהילה

מיני פרופיל

BarG לא מחובר  

יואווו אין מצב אני לא יהיה שם!!!!!!!!!!!!!!
לא משנה כמה יעלה כרטיס
  Reply With Quote
ישן 13-06-08, 13:02   # 4
sport
חבר וותיק

מיני פרופיל

sport לא מחובר  

לכל מי ששאל אותי
http://e.walla.co.il/?w=//1294909
  Reply With Quote
ישן 13-06-08, 14:05   # 5
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

כל-כך שם.

ומי שלא אהב את האלבום שלהם ואומר שהם התמסחרו זה ממש לא נכון סך הכל האלבום החדש הוא האלבום הכי כבד שלהם, והם לא עשו את מה שהמעריצים התרגלו מהם, מה שמכר עשרות מיליוני של עותקים לאלבום, אלה ניגנו את המוסיקה שלהם, האלבום האחרון מכר הכי קצת מבין כל האלבומים וגם בטלוויזיה השירים ממנו לא משודרים הרבה בטלוויזיה וברדיו כמו למשל מהאלבום השחור. אז הוא ממש לא ממוסחר (יחסית לשאר האלבומים). ומטאליקה לא היו צריכים להתמסחר. בהתחשב שהם מכרו עשרות מיליונים של אלבומים (ורק הביטלס מכרו יותר מהם) אז כמעט ואין להם לאן לשאוף בתחום הזה. אין כמעט אף אחד שלא שמע את השם מטאליקה גם אם הוא לא שומע מטאל (וזה ממש לא בגלל האלבום האחרון).

חוץ מזה עכשיו בהופעות עכשיו הם כמעט ולא מנגנים שירים מהאלבום החדש אולי 1-2 מקסימום.
ובספטמבר כבר יצא אלבום חדש וההופעה בארך תיהיה כנראה חלק מהטור של הקידום של האלבום.
אתה לא יכול לדעת עכשיו איך יצא האלבום אבל לפי כמה קטעים קטנים (מאוד) שיש ברשת, לפי מה שאומרים ולפי ביקורת לכמה אנשים מאוד מיוחדים שזכו לשמוע כמה שירים הם בערך חזרו לנגן את המוסיקה שהם ניגנו פעם עם כל הסולואים....

וואלה עכשיו אני מתחיל לשים לב שבאמת הרבה מהנוער שמתעסק/ מתעניין במחשבים שומע מטאל ....
  Reply With Quote
ישן 13-06-08, 14:08   # 6
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Vitalist צפה בהודעה
כל-כך שם.

ומי שלא אהב את האלבום שלהם ואומר שהם התמסחרו זה ממש לא נכון סך הכל האלבום החדש הוא האלבום הכי כבד שלהם, והם לא עשו את מה שהמעריצים התרגלו מהם, מה שמכר עשרות מיליוני של עותקים לאלבום, אלה ניגנו את המוסיקה שלהם, האלבום האחרון מכר הכי קצת מבין כל האלבומים וגם בטלוויזיה השירים ממנו לא משודרים הרבה בטלוויזיה וברדיו כמו למשל מהאלבום השחור. אז הוא ממש לא ממוסחר (יחסית לשאר האלבומים). ומטאליקה לא היו צריכים להתמסחר. בהתחשב שהם מכרו עשרות מיליונים של אלבומים (ורק הביטלס מכרו יותר מהם) אז כמעט ואין להם לאן לשאוף בתחום הזה. אין כמעט אף אחד שלא שמע את השם מטאליקה גם אם הוא לא שומע מטאל (וזה ממש לא בגלל האלבום האחרון).

חוץ מזה עכשיו בהופעות עכשיו הם כמעט ולא מנגנים שירים מהאלבום החדש אולי 1-2 מקסימום.
ובספטמבר כבר יצא אלבום חדש וההופעה בארך תיהיה כנראה חלק מהטור של הקידום של האלבום.
אתה לא יכול לדעת עכשיו איך יצא האלבום אבל לפי כמה קטעים קטנים (מאוד) שיש ברשת, לפי מה שאומרים ולפי ביקורת לכמה אנשים מאוד מיוחדים שזכו לשמוע כמה שירים הם בערך חזרו לנגן את המוסיקה שהם ניגנו פעם עם כל הסולואים....

וואלה עכשיו אני מתחיל לשים לב שבאמת הרבה מהנוער שמתעסק/ מתעניין במחשבים שומע מטאל ....
מטאל שולט!

פורטל רעל - צבא וכושר קרבי
  Reply With Quote
ישן 13-06-08, 14:21   # 7
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

הם ענקיים, אי אפשר להכחיש. הכי ענקיים למען האמת, פשוט לא "Heavy Metal" תקני. לפחות לא עכשיו.
חסרים אינסוף תת-ז'ארים, ז'אנרים מקבילים וז'אנרים חדשים המשלבים אלמנטים מקובלים? רק בגלל שהשם הוא "מטאליקה", זה לא אומר שהם אכן "מטאל".

קחו למשל להקות Industrial Metal. המאפיינים הבסיסיים כבר לא שם, הם הוחלפו בקצבים, צלילים וכלי נגינה שונים. אני מסכים שמדובר בז'אנר שהשראתו היתה ב-Heavy Metal, אבל כעת לפחות הוא לא חלק מאותו ז'אנר. עזבו את זה שלדעתי Nu-Metal לא קשור בשום צורה ל-Heavy Metal, אני מדבר על הז'אנרים היחסית חדשים שכן.
לדעתי המודל הראשוני ל-Heavy Metal הוא להקות כמו Black Sabbath. אפשר לראות חלק מהמוטיבים ב-Thrash Metal וכו', אבל רוב הז'אנרים החדשים, גם אם מכנים את עצמם "תת-ז'אנרים" פשוט מאוד לא Metal.

אם עושה לכם טוב לכנות להקות שלא מנגנות Heavy Metal (בכל גרסה תקנית שהיא) "מטאל", זה כבר עניין שלכם ותהנו.
  Reply With Quote
ישן 13-06-08, 14:57   # 8
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

עזוב אותך שטויות,
האלבום הזה מכל האלבומים של מטאליקה הוא האלבום שהכי מתאים להגדרה של HEAVY METAL,חוץ מהאלבום השחור.... וזה למרות שהוא די אלטרנטיבי....
לפני האלבום השחור מה שהם הם עשו זה היה THRASH METAL. ומה שהם עשו אחרי היה יותר הארד רוק מאשר מטאל (לא כולל ST. ANGER).

חוץ מזה כפי שאמרתי האלבום ST. ANGER יהיה ממש לא רלבנטי להופעה בארץ.....
  Reply With Quote
ישן 14-06-08, 20:19   # 9
FreakBox
הוסטסניון

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreakBox שלח הודעה באמצעות MSN אל FreakBox

FreakBox לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר צפה בהודעה
הם ענקיים, אי אפשר להכחיש. הכי ענקיים למען האמת, פשוט לא "Heavy Metal" תקני. לפחות לא עכשיו.
חסרים אינסוף תת-ז'ארים, ז'אנרים מקבילים וז'אנרים חדשים המשלבים אלמנטים מקובלים? רק בגלל שהשם הוא "מטאליקה", זה לא אומר שהם אכן "מטאל".

קחו למשל להקות Industrial Metal. המאפיינים הבסיסיים כבר לא שם, הם הוחלפו בקצבים, צלילים וכלי נגינה שונים. אני מסכים שמדובר בז'אנר שהשראתו היתה ב-Heavy Metal, אבל כעת לפחות הוא לא חלק מאותו ז'אנר. עזבו את זה שלדעתי Nu-Metal לא קשור בשום צורה ל-Heavy Metal, אני מדבר על הז'אנרים היחסית חדשים שכן.
לדעתי המודל הראשוני ל-Heavy Metal הוא להקות כמו Black Sabbath. אפשר לראות חלק מהמוטיבים ב-Thrash Metal וכו', אבל רוב הז'אנרים החדשים, גם אם מכנים את עצמם "תת-ז'אנרים" פשוט מאוד לא Metal.

אם עושה לכם טוב לכנות להקות שלא מנגנות Heavy Metal (בכל גרסה תקנית שהיא) "מטאל", זה כבר עניין שלכם ותהנו.
הכל תלוי על איזה אלבום אתה מדבר..
תאכלס הם מנגנים כמה סגנונות.. ובין היתר אפשר למצוא גם קצת Heavy Metal..

בכל מקרה.. אם מטאליקה יבואו לארץ..
רוב הסיכויים שאני אלך להופעה..

Reply With Quote
ישן 14-06-08, 19:29   # 10
WEBID
עסק רשום [?]

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל WEBID Send a message via Skype™ to WEBID

WEBID לא מחובר  

וואי לפני חודש חשבתי אם יקרה מצב שהם יגיעו לארץ .. יש! :] .

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום