![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
גם אם יש לי פרופיל קרבי? ואני לא בן יחיד?
![]() |
# 12 | |
Авторитет
|
כן, בטוח בזה. למרות שיש עדיין חילוקי דעות בנוגע לקב"א. הקב"א שלך צריכה להיות בסביבות ה53+- נראה לי.
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל דפר די נמוך(60) ואני במגמת מחשבים השאלה מתי אני מקבל זימון לגאמא-אני בסוף י"א ועבר איזה 5 חודשים מהצו ראשון אז מתי אני יקבל את הזימון תודה |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
כמה הבהרות:
אני קיבלתי זימון לגאמ"א, קב"א 52 ודפ"ר 60. אין דרישות של קב"א או דפ"ר לזימון לגאמ"א, לפי מה ששמעתי ולפי מה שאני רואה אצל זימונים אצל חברים. גאמ"א מקבלים הגדולים דר"כ בחודשי הקיץ, של אחרי י"א. הם מתבקשים להזין נתונים בשאלון אונליין, לפיו מחליטים אם לשלוח זימון ליום מבחנים, ואחריו מתחילים ראיונות. אני עברתי משהו כמו 5-6 ראיונות לא כולל תחקיר בטחוני. כמו שהציעו לך: אם לא תקבל בזמן הקרוב, תשלח פקס ליחידת האיתור שלהם עם הנתונים שלך. כדי להגיע לממר"מ צריך פרופיל עורפי. למודיעין, וגאמ"א גם ניתן להגיע עם פרופיל 97(יש לי) וגם אם אתה לא בן יחיד(אני לא).. ככה שמישהו שיכול להיות קרבי, ורוצה לעסוק במחשבים: מודיעין זה הפתרון בשבילו(יש עוד מסלולים חוץ מגאמ"א, פשוט לא נוטים ולא ניתן לדבר עליהם. ממה שהבנתי.., אגב גאמ"א זה שם כללי לכמה מסלולים של איתור של מלשב"ים מתאימים) מקווה שעשיתי קצת סדר, כמובן שהכל בחזקת "אם אני לא טועה" ושומדבר לא באמת מאושר ע"י הצבא.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|