|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
אני מסכים עם מה שאתה אומר.. אבל חשבתי על זה..
הרבה אנשים היום משתמשים בפוטושופ אולי 80% מהמעצבים.. אני משער. ותראה.. כבר מספר רב של שנים כל העיצובים הללו מתבצעים בפוטושופ ולא בתוכנות חדשות, גם פוטושופ זוהי לא הגרסה הראשונה שלה אלא הם מוציאים כל חצי שנה גרסה חדשה שמקלה על דברים. אז אם מדברים רק על התוכנה פוטושופ אז זה לא מזיק הרבה כל הטכנולוגיה כי בעיקרון זאת תוכנה אחת עם הרבה גרסאות אבל אין שינוי רב בכל גרסה. אני מאמין שהתוכנה פוטושופ תשמר לעוד הרבה הרבה שנים ובינתיים אני לא חושב שיש בעיה רצינית עם מה שאמרת.. זה יהיה חשוב עוד כמה שנים רבות אחרי שהפוטושופ כבר ייחלד ויצאו תוכנות באמת על רמה אחרת ו "בליגה" אחרת כמו שאומרים. בינתיים פוטושופ זוהי התוכנה המובילה ביותר בשוק לדעתי לעיצוב האתרים מבחינת הפופולאריות והביצועים. יש עוד תוכנות שונות אבל פוטושופ היא ללא ספק הכי פופולארית ושימושית. מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
בא נסכם את זה שלהיות מעצב בלבד זה כבר לא מקצוע היום..
היום אתה צריך להיות גם מתכנת או פלאשר לא רק מעצב
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
קופסא פה קופסא שם, באר למעלה וקרדיט למטה זה לא עיצוב. גם עריכת תמונה והוספת אפקטים לא מוסיפים הרבה.
פעם מישהו פה בפורום נתן לינק למעצב פובון, שכרגע הוא מנהל חברה משלו ( http://saizenmedia.com/ ). בזמנו דיברתי איתו והוא לוקח על עיצוב בסיסי 4000$. ומה אני אגיד לך, שווה תכסף. כמו שתוכל לראות, בעיצובים שלו, לא משנה באיזה תוכנה זה "יותר קל", אם אין לך כשרון לא תוכל לעשות כלום. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חסום
|
טענה טובה מאוד ;]
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עוד פעם שים לב שהידע שלו הוא גם בציור, גם בפוטושופ, גם ב3D. אני מאמין שבחו"ל רק מעצבים שהרמה שלהם מאוד מאוד גבוה עושים מזה כסף. לא כמו בארץ. כי גם חברות גדולות פה בארץ יש להם עיצוב לא מקצועי. תמונה שווה 1000 מילים או במקרה הזה 4000$ ![]() http://img98.imageshack.us/img98/7382/14380791nh9.jpg Last edited by T.R.I; 27-05-08 at 09:15.. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
אני חושב שהתוכנות בסה"כ עוזרות לקהילה מאוד. אבל לבנות עיצוב בלי רעיונאות אישית ושימוש בתוכנה הכי טובה שמקצרת תהליכים? באיזשהו שלב זה ימאס הכל יראה אותו דבר.
לכמה פונקציונאליות אתה יכול להגיע עם תוכנה?! קחו לדוגמא את העיצוב פנים - כל האביזרים נגישים אבל רק מעצב יוכל לחבר את האביזרים והרעיונות הנכונים ולהגיע לעיצוב. עדיין לא יכולים בלעדינו! |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר על
|
ציטוט:
מלבד זה שאני מספיק במאת האחוזים עם הנ"ל. אני לא חושב שהטענה שלך מעניינת כי אני לא חושב שהיא נכונה. אני לא יודע על איזה תוצרים אתה מדבר שאתה מקדם\עושה בקלות עם תוכנות כאלו ואחרות. תגלוש קצת באינטרנט, תחקור קצת אומנות גרפית ממוחשבת אמיתית, תחפש מקורות השראה אלו דברים שמאוד קשה למצוא באתרים ישראלים אבל בכל זאת, זה קיים. "תראה עולם" מה שנקרא.
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
שמע לא רק הידע בתוכנות משנה, אתה גם צריך להיות יצירתי ולדעת איך לעבוד מקצועי.. מה שרב האנשים שLOWER MARKET לא יודעים ממש
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|