|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
באמת שאני לא מבין מה ה"חשיפה" כאן...
דבר ראשון מיקרוסופט נלחמת בFF בגלוי בדיוק כמו שהיא נלחמת בLinux וMac... דבר שני מיקרוסופט צודקים לחלוטין שהם לא מאפשרים. הם פיתחו תוכנה שאליה יועדו האתרים האלה. התיכנות נבדק בIE. אם תוריד מהאתר שלהם ותהיה בעיה? למי תבוא בטענות? לדעתי הם צודקים ב100% שהם עושים את זה. אין לשום גוף חובה להתאים את האתר שלו לגולש זה או אחר. IE מגיע עם windows לכן לכל לקוח של מיקרוסופט אמור להיות IE במחשב. זה שאתה משתמש בדפדפן אחר זאת בעיה שלך ואין להם שוב חובה להתאים את האתר לדפדפנים נוספים, בטח ובטח כשהם רוצים שתשתמש בIE במקום FF. הערה: אני משתמש FF קבוע ולIE אני כבר לא אחזור אבל כמו שטל אמר יש מספיק דרכים לפתור את זה דרך FF... יום טוב, כפיר |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא יודע מה איתכם,אבל אני ממש נהנה עם אקספלורר 6.
הפשטות, היעילות, זה פשוט מצויין מבחינתי. ניסתי FF, לא התאים לי. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
מיקרוסופט הוציאו את IE7 כעדכון קריטי, מה שאומר שאתה חייב לעדכן או שאתה יודע שאתה עובד עם חור אבטחה.
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני עובד עם IE7 והכל מעולה.. אין לי סיבה לעבור ל FF.
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מ.תיכנות
|
IE בכלל לא יעיל.. מפוצץ חורי אבטחה ואם עוד לא הבנתם את זה תהיו בריאים
![]() השועל שולט ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אם אותה כמות אנשים היו מנסים לפרוץ את FF במקום את אקספלורר אז המצב היה הפוך. כי פשוט לא נשמע הגיוני שחברה כל כך גדולה שמשקיעה מליארדים מתגמדת ליד חברה פחות גדולה ממנה עם תקציב נמוך הרבה יותר.
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
טוב אם ידעתה את זה רק עכשיו ...
יש בינהם מלחמה קשה מאוד ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני עם מזולה ויש בה הרבה מאוד בעיות קשה מאוד איתה בקורב יסדרו לי את האקספלור אני יחזור במהירות אליו..מסנגר גם תוכנה מסובכת מאוד לא ממולץ לשכוח את הסיסמא שלה..
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Whatever
|
מזולה זו לא חמאה? מסנג'ר קשור לנושא של Internet Explorer? הא?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|