|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
כיום כבר אפשר לומר על גוגל שהם מעצמה ששולטת בתחום האינטרנט!
וזה ממש מדהים ברור שזה לא יקרה תוך שנה.. ייקח קצת יותר זמן אבל בכל זאת אני מאמין בגוגל ![]() ד"א בישראל.. היה אמור להיות לנו Wi-Fi עוד מלפני 2 שנים.. כן כן.. היינו יכולים להיות עם הלטפופ באוטו ולגלוש באינטרנט בעזרת עמודי אלחוטי באורך הכביש.. אינטל הייתה אמורה להשיק את זה אך זה עוקב או משהו.. אבא שלי שעובד שם כבר מס' שנים ומנהל מחלקה [כרגע הוא טס למשלחת לאילרנד ואני טס אליו ב13 ל4 ^_^] סיפר לי שהוא מאמין שמקסימום 5שנים וכבר נוכל ללכת עם הלטפופ לכל מקום ולגלוש באינטרנט..
![]() |
# 12 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
http://www.intel.com/technology/wimax/index.htm אתה יכול לחלום, אם זה תלוי במשרד התקשורת שלנו... |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
גוגל שולטת בכל תחום האינטרנט. יש לה גישה אל המיילים שלנו. יש לה גישה אל המחשבים שלנו(עם כל התוכנות שכבר הורדנו של גוגל) לאן נגלוש. ועכשיו גם איפה נגלוש? מה קורה אם יום אחד גוגל קמה, וכל מי שלוחץ על כפתור חיפוש, נפתח לו גם IFRAME בגודל 0 על 0 מוחבא, אל האתר... של הפנטגון לדוגמא? תוך, "1... 2... 3..", השרתים של הפנטגון "נעלמים"? מה קורה אז? אנחנו שמים קבצי ג'אווה סקריפט של גוגל באתרים שלנו(אנלייטיקס, אדסנס, וכו'). יום אחד היא שמה סקריפט קטן לגניבת שם משתמש? גוגל שולטת בנו P= |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
אחראי פורום Off-Topic
|
גוגל עושה רק טוב.
אין לגוגל שום סיבה להשתמש במידע שהיא אוספת בשביל לפגוע, זו חברה שמרוויחה מיליארדים. וחוץ מזה, בתאכלס אין לה שום מידע עלינו כמו שאומרים, חוץ ממה אנחנו מחפשים, אימיילים שלנו (אם אנחנו על ג'ימייל, וגם אז אין אף איש צוות שעובר וקורא מיילים של אנשים), ואם אתם מתקינים את הטולבאר של גוגל בהתקנה יש אפשרות לבטל את האופציה שהטולבאר שולח לגוגל מידע עלינו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|