|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין כבר את החוק שאוסר על פרסום אתרי כסף קל בפורום?
לכל פורום שאני נכנס אני רואה הודעה שלך עם קישור לאתר שלך, כבר נמאס מזה אחי לפחות הייתה עושה את זה בטעם...
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני באמת חושב שזה מידע מועיל ויחודי שיעזור לכם אבל באמת אם אתם לא רוצים אז אני לא יפרסם אני עשוה את זה בכוונה טובה, אם אתם לא רוצים תגידו ולא תשמעו עוד על האתר שלי.
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
תראה, אני לא אגיד לך מה אני באמת חושב לגבי הפרסומים האלו (לא בהכרח בנושא הזה), שלך או של אנשים אחרים פה כי אני לא מחפש לריב. אני נכנס פה פעם ביום-יומיים, עושה ויש, לפעמים מגיב ולפעמים לא אבל זאת לא ההודעה הראשונה שאתה מפרסם לגבי כסף קל באינטרנט ולפורום פה יש חוקים שנועדו לסנן תכנים רדודים כאלה. ואם כבר אחי, כמו שאמרתי, תפרסם בטעם טוב...
ושאמרתי פורומים התכוונתי לפורומים פה (או לתתי הפורומים, לא יודע איך קוראים לזה).
# 14 |
חבר וותיק
|
גם אני לא מחפש לריב וזה נהדר שאתה מביא מאמרים וכו'.
ואני לא אוהב להגיב על דיונים תגובות שליליות אבל כבר עברת את הטעם הטוב.. לא צריך לפרסם על רוב הפוסטים שלך בבלוג דיון פה בהוסטס. זה שהפורום הזה לא פעיל - אין מה לעשות.. זה מסיבות אחרות
# 15 |
חבר מתקדם
|
עזרת לי מאוד, משהו חשוב שלא ידעתי על קיומו.
תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
אין בעיה, תהנו =)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|