|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 |
Winner
|
זאת כבר ממש חוצפה..
להתחזות למישהו אחר באימיילים, ולשלוח ספאם במקומם?!
# 12 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
גם אם תעיפו אותם לצמיתות ... הספאם יפסק?ממש לא.. אני חושב שאין פתרון של 100% רק פשוט לשכוח מזה ... לא לדבר על זה..כמו שעל כלבים מדברים והם נובחים הרבה ואחרי שלא מדברים עליהם הם שותקים אותו דבר זה... אני מוסיף מעכשיו כל מייל שילח לרשימה ומפרסם אותה בכל אפשרי (את כתובת המייל) כדי שישלחו לכל "חברות קידום האתרים" בעלי אתרים ומי יודע למה טונות של ספאם ונראה איך הם ירגישו אחרי 100000 אמיילים ביום.. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
Winner
|
לאנשים ממש משעמם ..
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
חחחחחחחחחחחח
מי המשועמם ששומר רשימת אימיילים של אנשים פה.. |
![]() |
![]() |
# 15 |
אחראי פורום Off-Topic
|
גם אני קיבלתי את האימייל הזה, אבל ישר ידעתי שמשהו לא הגיוני פה.
הסתכלתי על הכתובת ששלחה את זה וישר הבנתי שזה לא באמת אתה... באמת מעצבן כל הקטע של החלפת הקישורים, אני שולח לאנשים שאני לא רוצה לקבל מהם עוד אימיילים כאלה, אבל אני ממשיך לקבל מהם...
# 16 |
Whatever
|
לא אכפת לי מהספאם, באמת שלא. אכפת לי שאנשים מנסים להכפיש את WIP ואותי. לא נורא, הוספתי הודעה בעמוד הראשי של WIP..
האימייל tomer@https.co.il יימחק, אני אפתח אחד חדש. מקס' שכולם יקבלו mailbox not exist ![]() מי ששלח את האימייל בשמי - חבוב, תודה על הכניסות ל WIP ![]()
# 17 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אבל אנחנו כן מגינים על האינטרסים של הפורום, ברור לכולנו שזה לא מה שיעצור את הספאם, אבל אני גם יודע שמעתה והלאה, משתמש שכן חשוב לו לגלוש כאן יחשוב פעמיים לפני שהוא ישתמש בפורום כפלטפורמה להפצת ספאם. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
אולי פשוט תשימו אזהרה כזו למעלה כמו ב"סטופ: תופעת שיחות הפרטיות נפסקת".
תזהירו שם שכל מי שישלח ספאמים לחברי הפורום, לא יהיה חבר יותר בפורום הזה. אנשים בהחלט יחשבו כמה פעמים אם לשלוח או לא..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|