|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מילא הייתי מוכר אתר שלם עם תוכן וכדומה הייתי מבין איתך ומסכים איתך, אבל הדומיין הזה יכול לשמש להרבה נושאים. המחיר נע בין 1000 - 2000 פלוס מינוס. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר בקהילה
|
![]() ציטוט:
כלומר, אם היום הורדת את האתר הדומיין שומר על האיכויות שלו לתקופה כזו או אחרת ... עד שגם גוגל מאתר את הורדת האתר ואיבוד התוכן והאיכות. אבל, אם אתה עושה שימוש בדומייו בתקופת מעבר זו הרי שגם אתר חדש שיעלה עליו ירוויח מאוד מכך ... צא ולמד, שיש ברשת שוק ענקי לדומיינים משומשים בעלי איכויות כאלו. הדומיין הנוכחי חסר כול איכות כזו כאמור ולכן ערכו נמוך מאוד-מאוד (פרט לעובדה שיש לו שלושה תווים) ואם תשים עליו אתר חדש היום זה לא יתרום לא כלום ... עדיף לרכוש דומיין כמו stamMdjkjk.co.il שיש עליו ותק ואיכות ומיקום בגוגל כי זה יתרום לך הרבה יותר.
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אם היה עליו תוכן - הוא היה מקודם בגוגל והיה יותר איכותי מבחינת גוגל.
מה שאני מציע זה דומיין בלי שום קשר לגוגל ו\או מנוע חיפוש אחר ו\או אתר שהיה עליו. 'רק' דומיין יפה מאוד שאפשר להקים בו איזה אתר שתרצה. אישית אני מתייחס יותר למשמעות הדומיין (בדומיין מהסוג הזה, לא מהסוג של YNET שזה בדיוק ההפך ובLevel שונה בכלל), מספר התווים שנמצא בו, אם הוא קל לזכור - כמו שאמרתי קידום יכול להביא פלוס. ואני יכול גם להגיד לך למה אני מתייחס יותר למה שציינתי קודם - דומיין תמיד אפשר לקדם כמה שיותר וכמובן להגיע לתוצאות הראשונות, זה לא משנה איזה דומיין. במידה ותרצה לקנות דומיין הוא ייחודי בשבילך ולא ניתן לשכפול שלא כמו בקידום שאמנם אי-אפשר לשכפל אך בקידום אתרים אין רק אתר אחד שיכול לקדם את המילה X אלה מספר אתרים שמתחרים על המילה. (כלומר אפשר לקדם מספר רב של אתרים במילה "מכוניות" לדוגמה) |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מציע לכם שלא להטעות לקוחות פוטנציאלים בגלל חוסר שליטה בתחום.
![]() |
# 18 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכל מקרה, אני אישית ממש לא מסכים איתך. זה שם מעולה לפורטל כללי , שם מצויין וקליט. לא צריך יותר מזה, תאמין לי ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם אתה לא יודע פשוט אל תגיד. אגב, תאמין לי שיש הרבה דומיינים שאין להם פירוש והם שווים הרבה (למרות שלשלי דווקא יש פירוש). |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ובטח שלא כותבים כך, גם אם זה נפוץ בפורומים כאלו ואחרים.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|