|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
אני התכוונתי שהספר מלמד אותך כל מה שאתה צריך והוא נותן לך את הדחיפה להתקדם.
ואתה תראה שכבר אחרי שתלמד ממנו טוב טוב אתה כבר תתקדם עם הזמן. העצה שנתנו לי כשהתחלתי: תמיד תעשה דברים שגדולים עליך. כלומר נגיד אתה אחרי שלמדת וזה אתה רוצה לבנות משהו שאתה חושב שבחיים לא תצליח והוא גדול . לך עליו רק ככה תתקדם. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
אני מהמר הפוך ממך, עד השנה האחרונה כל הזמן דיברו רק על ASP ועל MICROSOFT כי היא ממנת חזקה בעולם, היום אני כבר רואה הרבה יותר חברות שמחפשות דווקא Developerים בPHP.
# 13 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
(כל האתרים הגדולים, walla, nana, microsoft בנויים כך)
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
נכון. אבל תסכים איתי שלתחזק PHP גם מבחינת שרת וגם מבחינת מתכנתים זה יותר זול מאשר ASP.NET אני מאמין שלאט לאט יתרחב התחום
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
נענע ווואלה לא עד כדי כך גדולים בעולם עצמו, בכל מקרה, הם "נולדו" הרבה לפני ש-PHP הייתה באמת שפה ראוייה, ואתה לא מצפה שהם יעשו מהפך שלם. ההימור שלי הפוך משלך, בעוד כמה שנים השימוש ב-ASP יקטן ויקטן, ו-PHP ו-RUBY, וכל השפות האחרות, יגדלו D: |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
Авторитет
|
כבר היו פה כמה הבדלים, יתרונות וחסרונות על ASP.NET ו- PHP, תריצו חיפוש..
וכל הנושאים האלה הסתיימו ביתרונות\חסרונות לשני הדברים.
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
אני מחפש לעשות משהו שעוד כמה חודשים כבר אוכל לקודד אתרים ולעשות CMS, ולא משהו גדול בעתיד
![]() חח ומה הבעיה ללמוד את שניהם? נלמד בהמשך.. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
היום כדי לשרוד בשוק הגדול בתור שכיר צריך לדעת שפה כמו ASP.Net, אבל מי אמר שחייבים להיות שכירים? ד"א אני חושב שYNET WALLA והשאר דווקא עובדים על CGI. |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ![]() ![]() קיצר חברה אם אתם באמת רוצים משהו היום בשוק לכו תעשו את התעודת מתכנת רישמי של SUN מתכנתים שיש להם את זה נחטפים כמו לחמניות חמות ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 20 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|