![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בבלוקים הרלוונטיים לעמוד, הכותרות בתוך המסגרת. בחדשות, שמשתנות כולן (חוץ מהכותרת), הכותרת היא מחוץ למסגרת. צד ימין נשאר לאורך כל האתר, לא משנה באיזה עמוד אתה נמצא. לא נעשה בכלל מרכוז של כותרות. הן בדיוק במקום שאני רוצה אותן. בקשר לכותרות עם הסוגריים אתה צודק, הורדתי. איך אתה יכול להגיד שחלק הוא גדול מדי? זה הרי עניין של טעם, והוא לא גדול בצורה כ"כ יוצאת דופן, אני מניח שאם עשיתי אותו בגודל הזה זה בגלל שאני רוצה אותו בדיוק בגודל הזה.
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
החלק הימני זה העבודות והקישורים או שהוא כולל גם את החדשות? בכל אופן עדיין אין חוקיות מובנת כלשהי. יש לך את הפרופיל והחלק של ההכרזה ששם גם הכותרות וגם התוכן נמצא בריבוע תוכן, יש לך את החלק של החדשות שם רק התוכן בריבוע והכותרת לא ויש את החלק של הקישורים והעבודות שלא נמצא בשום ריבוע.
ובאמת שאני מסתכל על זה שוב, לא היה מירכוז של כותרות, לפחות לא בכל הבלוקים, הכותרות של הפרופיל והכותרות נמצאים ביחס לא מוגדר. אם אתה מגדיר את עצמך כ"נקי" אז כדאי שתסדר את זה, שיהיה אסטתי לעין.
# 13 |
חבר מתקדם
|
על מה אתה מדבר?
זה עיצוב מדהים , עיצוב מהמם. איפה אתה חי? מכאן זה כבר עניין של טעם ואתה סתם מנסה לרדת לפרטים בשביל להוכיח שאתה צודק , אבל אתה לא .זה עניין של טעם. |
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
זה נחמד בשביל ההתחלה, הייתי אומר שזה קצת רייקני.
תנסה לשלב עוד צבעים ותוספות לעיצוב, תסדר יותר את התוכן באתר.
# 15 |
חבר בקהילה
|
פשוט ויפה לדעתי
בהצלחה
![]() |
# 16 |
אחראי פורום
|
תראה, אם אתה בוחר לעשות משהו מצועצע, אז אחלה עיצוב!
אבל אם אתה בוחר לעשות משהו קצת יותר מקצועי ומושקע עם מחשבה, לא הייתי בוחר בעיצוב הזה, אני לא רואה דברים מקצועיים, אבל אל תבין אותי לא נכון, זה תלוי במטרת האתר, אם האתר יהיה מצועצע ולא משהו יותר מקורי וכו', אז אחלה עיצוב! אם לא, אז לצערי לא אוכל להגיד שהעיצוב הזה יפה מבחינת מקצועיות. הבאר, אהבתי מאוד את הרעיון! הייתי משפר קצת יותר את הכפתורים. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
לא ממש אהבתי עיצוב ריק לא נותן סיבה להישאר באתר
יותר מדי חשוך ועושה רע לעיניים ... |
![]() |
![]() |
# 18 |
תודה על תרומתך.
|
עיצוב פשוט ויפה, טיפה ריק אבל בסה"כ מצויין! בהצלחה
![]() |
![]() |
![]() |
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
נראה טוב, אבל, יש לי כמה הערות.
החלק הימני התחתון, זה כל כך נדרש שיצוץ שם איזה אלמנט אומנותי, לא עוד טקסט או בלוק, חלק אומנותי. פאטרן עם אופסיטי נמוך, ברקע, בהחלט היה מוסיף. נסה להכניס יותר חיים, כי סה"כ זה נראה חלק, מקצועי, אבל דיי משעמם. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חסום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|