|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
האמת לא אהבתי ממש... זה נראה דל באפשרויות... והאתר עצמו לא משדר את מה שהוא אמור לשדר..
דרושה הרבה יותר השקעה... ולשאלה שלך שבמידה ומגיעים ל127 רשומים... זה קורה בגלל שבטח יש לך שורה במסד שנגיד נקראת id והסוג שבחרת הינו Int... וint מוגבל עד מספר תווים מסויים... לא יודע בדיוק כמה בכ"מ תשנה את זה לbigint או משהו... בהלצחה...
# 2 |
אחראי פורום
|
לא עובד :\
נו באמת חבר'ה, אתם רוצים לקבל ביקורת, אז תנו לנו את האפשרות! אתמול ניסיתי להכנס, סיסמא שגוייה, עכשיו אני מנסה להכנס לא עובד. מה נסגר? ולמה במשתמש דמו אתה נותן את האפשרות מחיקת משתמש? שדווקא ימחקו את המשתמש? - ואתה יודע שיש אנשים שתמיד מוחקים :| |
![]() |
![]() |
# 3 | ||||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
וירדה האפשרות הזו ציטוט:
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
נסה שנית..
# 6 |
אחראי פורום
|
אוקיי, אז ככה, נתחיל משגיאות:
-בעת לחיצה על מידע PHP, בממשק פאנל ניהול, אני מקבל שגיאה. נעבור להלמצות: -אני ממליץ, בדף הסטטיסטיקות, למשל נלחץ על האפשרות: "צפייה בסטטיסטיקות מפורטות(אייפי, וכד')", נקבל טבלה מפורטת ומסוגננת יפה מאוד, אך דבר אחד שאני ממליץ, שבתיבת Input, שבתוכה אתה רושם את הדפדפן, תופיע כ-לקריאה בלבד. בנוסף, אני חושב שבדפדפן צריך לרשום רק את הדפדפן עצמו, ובלי יותר מדיי שטויות אחרות - מכיוון ויש אנשים שלא יבינו בעצם מה הדפדפן של המשתמש. לכן אני ממליץ, שתבנה פונקציה פשוטה מאוד, שתעשה זאת עבורו, ותרשום רק את שם הדפדפן. זאת אומרת, אני משתמש ב-IE7, אז מ-"Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)" זה יכתוב פשוט: "Internt Explorer 7". זאת המלצתי בכל אופן. -ראיתי במספר חלקים באתר, שאתה משתמש בתגית font, אינני ממליץ! אני אישית לא משתמש בתגית font, וכך אני ממליץ. סיכום: לדעתי, יצאה מערכת נחמדה מאוד, מסוגננת, יפה ונוחה. כמובן שלא בדקתי אותה מא' עד ת', ואני מאמין שיש עוד המון דברים לשפר, אבל בנתיים היא נראית נחמד מאוד. שיהיה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אם אתה צריך מקודד נחמד, אני אמשמח לעזור לך - idan1986@gmail.com // 97063105. =]
# 8 |
חבר וותיק
|
לא אומרים התווספה, אומרים נוספה.
עבדו על עברית תקינה.
# 9 |
חבר מתקדם
|
תראה... כעקרון המערכת יענו בסדר,
אבל משום מה משהו שם דחה אותי... אני לא יודע בדיוק מה... יכול להיות העיצוב של האתר עצמו... בכ"מ תחשוב על דברים שימשכו גולשים וזה יכול ללכת :] בהצלחה.
# 10 |
חבר מתקדם
|
אוקי תודה..
אני אקח את כל הדברים שאמרתם ואנס לשפר.. עוד תגובות?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|