|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
היה מאוד כיף לקרוא את המאמר =]
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני חושב שההסבר הוא בפסקה הראשונה של המאמר... בתכלס אני יודע שזה לא נכון להתייחס לקידוד כאל בנייה אבל אני מתייחס לזה כאל ביטוי סלנג שאימצו הדור החדש למושג בניית אתרים וזורם איתו.
![]() |
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני חושב שאף אחד לא אימץ את המונח קידוד מלבד משתמשים בפורומים כמו הוסטס |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אתה בהחלט ממציא מושגים נהדר!
בעת כתיבת מאמר אתה צריך להתייחס למושגים בצורה המקצועית, ולא מה שנאמר לך. וקידוד הוא בהחלט לא ביצוע סלייסינג. ובטח שקידוד הוא לא סלנג, זה שכמה אנשים בודדים בארץ החליטו לאמץ לו משמעות חדשה - לא אומר כלום. מיפוי תמונה הוא כלי שכמעט נעלם, וכבר כמעט שלא משתמשים בו. וסלייסינג באמצעות div לא בהכרח שיטה מהירה יותר של טעינה. במיוחד היום כשהזיכרון הוא משאב שכבר כמעט ולא יקר, והנוחות בתכנות קיבלה דגש משמעותי יותר. |
![]() |
![]() |
# 16 | ||
חבר בקהילה
|
תודה, אני משתדל.
ציטוט:
ההתייחסות שלי לקידוד במאמר הזה הוא כאל בניית אתרים ולא רק כאל סלייסינג (שאגב גם זאת מילת סלנג). עוד משהו קטן - "זה שכמה אנשים בודדים בארץ החליטו לאמץ לו משמעות חדשה - לא אומר כלום", זה אומר הרבה. מספיק אפילו בנאדם אחד בשביל ליצור סלנג, או משמעות חדשה למילה ישנה. השאלה היא כמה אנשים הוא ישחוף איתו.. הדוגמא הכי טובה לכך היא הטלויזיה והביטויים שיצאו מננה - "יאללה, פנק אותה!", "עעעלק אתההה!", "עם כל הכבוד, ויש כבוד.." ושאר ביטויי העמכה שיצאו בארץ בשנים האחרונות.. אז לדעתי אתה טועה, מהסיבה הפשוטה שמאז שאני זוכר את עצמי לא היה ל"מיפוי תמונה" שימוש רב אך הוא עשה את העבודה כשהתבקש. למשל יש בארים של אתרים שממש כדאי למפות אותם מאשר לחתוך בתוכנה גראפית ואז להכניס אותם לטבלה שמונה כמה עשרות שורות קוד מיותרות להפליא שנטענות תאים תאים, והתוצאה כמובן מכוערת. את כל זה אפשר לעשות עם מיפוי תמונה פשוט בעל 5 עד 10 שורות קוד פשוטות עם טעינה אחידה של תמונה אחת, והתוצאה פשוט אסתטית (נקיה) יותר. לדוגמא אם פורום רד-בורד (מי שרוצה שיחפש בגוגל) היה ממפה את הבאר שלו ולא חותך חיתוך די גס עם תוכנה גראפית התוצאה הייתה הרבה יותר אסתטית ממה שיש להם כרגע באתר, הדגש הוא בזמן הטעינה. (למי שמכיר את הפורום הזה אני ממליץ לעשות clear cache בשביל לראות על מה שאני מדבר). ציטוט:
נ.ב 300 שורות - DIV 600 שורות - טבלאות כן?
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
טוב לדעת! תהיה בריא, ותעשה לעצמך טובה- רק אחרי שתהיה מספיק מנוסה ומקצוען בתחום תכתוב מאמר אודותיו. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
אוקיי, עוד שלוש שנים כשאסגור עשור בתחום, זה יהיה מספיק זמן או אצטרך לחכות עוד? |קורץ|
עידנסמית.קום - תיק עבודות / כרטיס ביקור. Last edited by עידנסמית; 20-12-07 at 00:33.. |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
מאמר יפה מאוד הבעיה היחידה היא שאתה לא יודע בידיוק אם כל מה שכתבת נכון וזה מתחיל להיות בעייתי כי בוא נגיד ויש חלק במאמר הוא לא נכון ויש כזה אני חושב אז בוא נגיד ומישהו בא וקורא ועושה ככה זה סתם הורס לו אתה מבין... לדעתי כל אחד ילך בדרך שלו ויקודד איך שנוח לו בין טבלאות לDIVים אפשר להגיד שאין הבדל כי זה תלוי במקודד יש אפשרות בטבלאות להכין קידוד סוס יפה חלק ומהיר ובעזרת DIVים הוא יהיה מכוער גרוע איטי וכ"ו זה תלוי במקודד ורק במקודד ולא בצורה שבה הוא מקודד בקיצור בהתחלה אחי אתה צריך להיות בטוח בכל מילה שאתה כותב שם כי לכל אחד יש דעה משלו אתה אמרת את הדעה שלך וזה יפה מאוד אבל לכל אחד יש דעה משלו בגלל זה כאן התגובות האלו שאתה רואה
|
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
טוב מה נסגר איתכם? הבנאדם בא, משקיע מאמץ כדי שאנשים ייעזרו בזה, ופשוט אנשים "לועגים".
אם יש לכם הערה כלשהי בקשר למאמר, פשוט אפשר לרשום את זה בצורה יפה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|