![]() |
# 11 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
הכל צריך לשמור במינון הנכון.. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
תאמת היום התערבתי אם חבר שלי אני אמרתי שהקרינה של הפלאפון לא מסרטנת ראיתי בחדשות והוא אמר שכן.. מי צודק?
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני גם לא אומר שצריך להפסיק לדבר בפלאפונים.. כמובן שלא.. אבל בכל זאת.. היום הקרינה גבוהה מאוד |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני שמעתי בחדשות (היתה כתבה על זה בערוץ 10 לפני כמה שנים טובות)
שהקרינה חודרת למוח דרך האנטנות וזה ממש לא משנה אם יש לך טלפון או לא קרינה תכנס לך למוח שלא נדבר על המסך המחשב (מקור הקרינה) לשבת 4-5 שעות ביום ליד מסך זאת דרך להיתאבדות ממשית לזמן מרוחק. לא צוחק זה לא בריא. עריכה: נזכרתי בעוד כמה דברים שאמרו בכתבה כל מיני כאבי ראש,כאבי גב,בטן נגרמים ממקור אחד בלבד "קרינה" בטח אתם אומרים לעצמכם מה? הבטן שלי תכאב מקרינה? שטיות. תמשיכו לחשוב.. קרינה מסכנת את הבריאות. זה הוכח מדעית בארצות הברית אך בארץ זה לא ממש מעניין!@ Last edited by d-forum; 10-12-07 at 16:31.. |
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
ככל שיש יותר קליטה בפלאפון כך הוא פולט פחות קרינה ולהיפך
זאת אומרת שאם יש קצת קליטה הפלאפון פולט הרבה קרינה
# 17 |
חבר על
|
אני יגיד לך מה הדעה שלי -
עם כל המחקרים הזה בתכלס העולם ימשיך לדבר בטלפונים סלולריים -_- אני מדבר לרוב על רמקול, אם אני צריך לשמור על שקט או שאני עושה שיחה אינטימית אז אני מחבר תאוזניות
# 18 | |
Авторитет
|
מחקרים חדשים הוכיחו כי קיים קשר ישיר בין זמן השהות בחוץ לבין מוות. (ככל שתשהה יותר בחוץ, כך סיכוייך להיפגע בתאונה גבוהים יותר).
כשתיצאו החוצה, תחשבו על זה.. אל תיצאו לכמה שעות, מקסימום כמה דקות.
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר מתקדם
|
תשמע, כמה זמן כבר יש סלולר לפשוטי העם, 10? 15 שנה? יכול להיות שעוד 50 שנה זה יתפוצץ לנו בפנים כמו סיגריות.
בהתחלה רבים עישנו סיגריות ואפילו לא חשבו על ההשפעה הבריאותית שיש להן. לאחר שנים רבות הבועה התפוצצה וגילו ש 1/2 מעשנים מת מנזקי עישון (מחלות לב, דרכי הנשימה, מחלת הסרטן לסוגיה). אותו דבר יכול להיות עם הסלולר. ההבדל? את הסיגריות ניסו לעשות "בריאות" יותר עם סיגריות לייט, אך לא משנה מה יעשו להכניס עשן לריאות /לוע אף פעם לא יהיה בריא. מצד שני סלולר הוא מוצר טכנולוגי שאותו ניתן לשנות כך שיגרום נזק בהרבה יותר קטן ואף יעלים את הנזק. בינתיים מה שאפשר לעשות זה להתקין עוד אנטנות (מה שבטוח מוריד את הקרינה) ולזכור שהקרינה שנפלטת מאנטנות וממכשירים סלולרים אינה חורגת מהמלצות ארגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות הישראלי שאלה מתבססים על עובדות מדעיות שנבדקו במחקרים גדולים ולא על מחקרים קטנים שהחלו לפני מספר קטן של שנים. ולשאלה שלך...אני מדבר בפלאפון רגיל, בלי אוזניה ובלי כלום אבל יחסית לשאר האוכ' אני מדבר ממש קצת במכשיר אז גם אם נגרם הנזק לא הכי משנה לי כרגע. ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
לקרינה של הפלאפונים יש דווקא המון פתרונות.
כשאתה לא מדבר בפלאפון אתה יכול לשים אותו על מצב טיסה, וכך הוא בכלל לא פולט קרינה. זה כאילו הפלאפון מכובה, אבל הוא לא מכובה. כמעט כל דבר היום הוא לא בריא, כמו מסך מחשב ופלאפונים, אז מה? נפסיק לחיות? לא נראה לי. פשוט צריך להקפיד יותר.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|