|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ובאיזה פח הם נפלו????המיקוד שלי מתחיל ב 75 וחן בטעות הביא להם 95....... אז זה ה"פח" שהם נפלו בו??? טעות???
# 12 |
חבר על
|
אני יוכיח זאת ברגע שחן יכנס למסנגר ואוכל להעתיק את ההיסטוריה הרשומה שם!
|
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
יש לך בעיה עם "אחים שלי"??? הלוואי וראש הממשלה היה מרגיש שיכות לעם ככה.
חבר על
|
אני לא אשם שחן טעה עלק והוא עוד נתן לי את הפרטים פעמיים , פעם אחת בבית שלי ופעם אחד אצל בן דוד שלי בבית שלו
|
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
היום חן בדיוק שאל אותי על הפרטים כי לא מצא אותם אצלו אז הבאתי לו שוב והוא שם לב לטעות..... אז על זה סתם ביקורת בלי לברר לפני כן???
# 16 |
חבר על
|
אתה יודע מה ??
תגיד לחן עכשיו שיפתח תפאלפון שלו אני רוצה לדבר איתו, שיבוא וישקר לי בפנים אני רוצה לראות את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סעמ* , גם כן חברה חרטה ברטה, |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הוא שלח את הכסף, וגם אם הוא היתבלבל (המנהל של החברה) לא אומר שהלקוח אמור להפסיד כסף , אני יכול לתת לך המון דוגמאות , אבל אני לא רוצה סתם לדבר באוויר, אני רק אומר לך שככה זה הולך , ואם אתם לא מאמינים שהוא שלח תבקשו מימנו קבלה קוד שמקבלים בדואר (לא מבין כולכך) אבל תישארו בשלכם .:qqb001: :qqb009: |
|
![]() |
# 18 |
חבר על
|
מה זה??? מה איכפת לי שהפרטים לא נכונים זה טעות שלכם לא שלנו! אני רוצה את הדומיין הזה מוזן עוד מחר!!!
Last edited by yaniv.G; 15-11-05 at 00:15.. |
![]() |
# 19 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
יניב אל תתעצבן עזוב אותך , שמע Sand_Storm אתה עושה כמו כל אחד שיבוא יגן על החברה שלו
אני לא התקשרתי לחן ? אתה לא מתבייש לשקר חח אולי 15 שיחות ואתה אומר לי לא הגיע הכסף ? איך יגיע איךך עם הוא נותן פרטים לא נוכנים אני לא אשם בזה ושמע אני גם מנהל עסק כמו שלו ויש לי הרבה טעיות אבל משלמים על זה. אני אומר לחן ולך ולחברה שלך חד וחלק ולעניין עם הדומיין הזה לא נרשם מחר אני אישית יסגור איתכם תעניין לילה טוב . |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|