|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
ובטח שכבר שילמתי לו את הכסף. sharkmaster- תקרא שוב ותבין שכבר ניסיתי את זה. ועוד משהו אליך, איזה ביקורות פירסמתי ומתי? על ליאור מאקסטרים-סרב לפני יותר מחצי שנה? או על קיו-הוסט (שגם בערך מעל חצי שנה)? DigitalTech (אלי אם אני לא טועה), אני מנסה כבר ליצור איתו קשר מיום חמישי. עכשיו דיברתי עם זאב, להלן השיחה: H4U.co.il (PM 08:21) : זאב? זה דחוף H4U.co.il (PM 08:45) : זאב אני נאלץ לתת עליך ביקורת רעה בהוסטס :\ זאב (PM 09:25) : מה מה מה?! H4U.co.il (PM 09:39) : זאב מה עם הטקסטים?! מיום חמישי אני מחכה לזה H4U.co.il (PM 09:40) : זאב? זאב (PM 09:44) : עכשיו פה זאב (PM 09:44) : מה איתם? H4U.co.il (PM 09:44) : סיכמנו שתכניס אותם- מה שלא עשית זאב (PM 09:44) : אתה צריך להכניס אותם ואם אתה צריך עוד דפים אתה ניגש אלי H4U.co.il (PM 09:44) : אני מחכה לזה כבר מיום חמישי H4U.co.il (PM 09:45) : תכניס אותם אתה אמרתי לך שאולי אני אתן לך להכניס אותם זאב (PM 09:45) : סליחה? זאב (PM 09:45) : תכניס אותם ואל תציק לי, בושה שאתה אומר דבר כזה זאב (PM 09:45) : מחר תשלח לי אם אתה צריך עוד דפים זאב (PM 09:46) : להת' וחלאס לשחק אותה איזה ילדים חכמים :\. העברתי ביקורת, לא ביקשתי. |
|
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה ביקורת רעה?
שלא עונים לך יומים בשביל לזה להכפיש את שמם של החברה ![]() |
![]() |
# 13 |
מתאורר
|
באמת ביקורת לא קשורה לסייטים הוא לא עובד בחברה בתור מעצב של החברה.
אז הביקורת היא על זאב.תשנה את הכותרת. ובאמת לא יפה הדיבור שלו=\ |
![]() |
# 14 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
2. ניסיתי לחייג אליך הרבה פעמים- לא היית זמין כלל. פעם אחרונה שניסיתי היית לפני כמה שעות ולא היה לי מענה. 3. אוקיי, לא ידעתי. 4. אני מבין אותך, אבל אתה לא מצפה שתיתן למישהו להשתמש בשם החברה שלך ובמידה ויקרה משהו רע לא תיתן לחברה לקחת את האחריות על זה, לא? אני פתחתי דיון לבקשה למעצב וזאב ענה לי בתור מעצב מחברת סיטיים, מה שמבינים מזה שהוא עובד אצלכם. ועד כמה שידוע לי הוא כן אמר לך על הפרוייקט (כי עד כמה שזכור לי הוא ביקש קבלה). אין לי את המספר של זאב והוא התנתק בפיתאומיות מהICQ, מה שאומר שאין לי כל דרך ליצור איתו קשר. אולי תוכל לתת לי את הפלא' שלו? איתמר. |
|
![]() |
# 15 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אתה חושב שחברה זה משחק ילדים :\? |
|
![]() |
# 16 | |
חבר על
|
ציטוט:
שמעתי על החברה רק טוב |
|
![]() |
# 17 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אמרתי לך שרק המעצב מפגר
![]() והוא עוד לא ממש קשור לחברה.. למה אתה חושב שהוא חייב לך לשנות את הטקסטים? |
![]() |
# 18 |
מתאורר
|
יכול להיות שהיה להם הסכם כזה.
|
![]() |
# 19 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תחכה בסבלנות אחי אבל לא לרשום ישר ביקורות רעה לא יפה להרוס סתם בכול זאות שהיא לך בהצלחה !!
|
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
פשוט בושה.
כמו ילדים קטנים- "זאב אני נאלץ לכתוב אליך ביקורת רעה בהוסטס". בושה. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|