|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
טורקיה זה כמו אילת.. לך, תהיה בבריכה, זה מתחיל לשעמם אחרי 4 ימים - אז תבדוק שלא תהיה שם 4 ימים בברכה. תסדר לך טיול גיפים, תבדוק במלון ותנסה ללכת לכל מה שאתה מקבל עליו הנחות.. וטיסה זה כלום.. כולה שעה..
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אני הייתי נשאר בבית, יש לך בית ריק הכי כייף
גם תחסוך כסף להורים וגם תזמין חברים להיות בבית לבד זה ממש כייף אם אתה מנצל את זה :] מניסיון חח. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
שאלה אחת לי אליך...
את הכסף על הכרטיס שלך ועל הטיול שילמתם? (אם כן, מן הסתם אתה לא תבזבז אותו ותלך אפילו אם משעמם...בכל זאת חוויה של טיסה ומלון וכו'..., אם לא, תחשוב על לקנות משהו אחר בכסף ![]() המשך יום נעים.
# 4 |
הוסטסניון
|
לא שווה ללכת וגם אם זה מטוס, תקשיב לי שתהיה גדול אתה תלך מיליון פעמים עם חברים לאילת, לחו'"ל...פשוט אין לך מה ללכת..אתה תתבאס..קרה לי משהו דומה לפני שנתיים באילת =/
תשאר בבית ותביא כמה בנות =] הנה לפני שבוע המשפחה שלי נסעה לאילת...היו אצלי כמה חבר'ה והיה סבבה לגמרה =]
# 5 |
חבר בקהילה
|
לך לשם
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם זה קלאב בטוח יש שם יותר מבריכה
הייתי פעמיים בקלאב בטוריקה בטופ קפי ובקרמלין ואחת החוויות של החיים לא ראיתי את ההורים שלי כל היום (הייתי עם אחותי ובני דודים) כל היום משחקים עושים חיים והיה לנו שם סנוקר וכאלה דברים לא רק בריכה המגלשות היו מטורפות (אני מאמין שגם שם יש) אוכלים כל היום שותים כל הלילה ![]() אבל אם הייתה יותר גדול עם אנגלית טובה הייתה יכול להכיר בנות =] ובטח יהיו ישראלים שתוכל להתחבר אליהם וגם אם לא למה לא להנות מהשמש ומהבריכה? אני כל שנה נוסע עם ההורים שלי לאילת ברור שזה לא כמו לנסוע עם דודים וכאלה שיש לך מה לעשות איתם אז פשוט בימים האלה אני נח בבוקר בבריכה והכל בערב יוצא למועדונים מכיר בנות מכיר אנשים ויש לי אחרי זה עם מי להיפגש כל יום ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
לא ממליץ.
לא רק שאתה תשתעמם שם לדעתי גם לא חבל "לבזבז" את הפעם הראשונה שלך מחוץ לארץ בטורקיה? תסע שנה הבא או באחד החגים הארוכים עם המשפחה לארץ שתוכל לראות שם דברים... אגב - מה אתם כולכם אומרים לו להביא בחורה לחדר מלון? אישית המילה טורקיה+אישה לא בדיוק מתאר אישה כוסית X: |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה יודע כמה שוודיות יש? ותאמין לי מנסיון אישי הן אוהבות להתחבר עם אנשים הייתי בן 11 פעם ראשונה בטורקיה סתם הכרתי מישהי הייתי איתה כל יום שם (לא מדבר להביא לחדר וזה הייתי קטן ) סתם להיות ביחד הייתי בן 13 הכרתי אחת מאוסטריה חחח |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
רוב הבנות שיהיו שם לא טורקיות בלי קשר לאם הן יפות או לא
והוא בן 14 עם ההורים מה תביא בנות לחדר? בכל מקרה, לך לשם, תנוח קצת, אני ממליץ אתה לא יודע איזה כיף זה הטיסה עצמה, ההמראה והנחיתה, כל כך כיף! |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קודם כל תיהיה שם אחרי זה תדבר
כל מלון 5 כוכבים אני אומנם הייתי עם חברים ומשפחה אבל כל אחד היה באזור אחר אתה לא תרגיש שאתה לבד .. אם אתה לא ביישן אתה תתחבר עם ילדים שם בטוח כמו שאני עשיתי ועד עכשיו אני בקשר עם מישהו שהכרתי במלון הייתי בונציה פאלאס מלון 5 כוכבים אוכל 24 שעות ביממה כל הזמן פול דברים שאתה יכול לעשות , גם הייתי בקרמלין איזה מלון פיגוז.. אתה לא תרגיש בודד אל תדאג! ד"א ראיתי כמה תגובות מעליי.. אל תתרגש עם תראה בנות בלי חזיה [10 ~ 14 +] ככה זה הטורקיות Last edited by ProDKeR; 12-11-07 at 22:14.. סיבה: הוספת חלק |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|