|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר חדש
|
אני מוכן לשלם טוב
אם תבנה מערכת טובה ומאובטחת היטב תשלום מדויק אני אגיד לך כשתיצור קשר |
![]() |
![]() |
# 12 |
Junior Member
|
שלום לכולם,
לכל מבקרי ההבטחה... מי שלא באמת בנה מערכות מסחר, נא לא לכתוב דברים לא קשורים. ההבטחה: SSL, כ. אשראי מוצפנים ב RSA ( דברים פשוטים כמו בדיקת קלט נעשים לאחר התקנה) ZEND - לא עולה שום דבר. הוא נדרש רק לפענוח ולא לקימפול. Decor - אם אתה באמת מעוניין בבקשה תפנה אלינו דרך האתר שלנו, אם יש לך עיצוב מוכן נוכל לשלב אותו בקלות .. מחיר כולל תמיכה תכנית לשנה. www.isra-gold.com ישרא-גולד |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
SSL זה בסך הכל פרוטקול להעברת הנתונים בצורה בטוחה. אבל אצלכם אני יכול להזמין עם כרטיס אשראי מספר 1234, שם עכשדגעכדשג, טלפון 63474256 וכו'... אני מציע לך לעבוד יותר על המערכת לפני שאתה מוכר אותה.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
Junior Member
|
כמו שאתה רושם דברים לא קשורים כך מותר לאחרים,
אנחנו לא מכירים אותך, אבל בבקשה על תשמיץ דברים כשבדקת אותם במשך 2 שניות...אני חוזר בדיקלת קלט היא לא רלוונטית היא נעשת רק אחרי התקנה. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ובדקתי אותה 2 שניות כי אם גיליתי בעיה כזו תוך שתי שניות אז יש מה לשפר...
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
Junior Member
|
ל Decor
המערכת לא כוללת סליקה אוטומטית, לכן בעל החנות יצתרך לעשות זאת בעצמו. |
![]() |
![]() |
# 17 |
Junior Member
|
או קי לא מעוניין לריב איתך בפורום, אם באמת תמצא פריצה בהבטחה, נוכל לדבר על זה בדוא"ל.
מה שכרגע אתה אומר לא רלוונטי אלינו. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר חדש
|
איזרגולד,
אם אתה רוצה למכור תכנס לאייסי שלי נדבר שם בשקט תציג לי את המערכת ותתן לי הצעת מחיר, תודה. |
![]() |
![]() |
# 19 |
Junior Member
|
כל הפרטים והצגות תוכל למצוא ב:
http://www.isra-gold.com/he/store.html מחיר באתר כולל שידרוגים ותמיכה לשנה. אתרים לדוגמא: http://www.isra-gold.com/dshop יש אפשרות לשכור את החנות ולשלם אחוז ממכירות או דמי מנוי. עם שאלות נא לפנות דרך טופס בקישור "צור קשר" באתר שלנו. תודה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|