![]() |
# 11 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
גדנ"ע זה כייף
![]() הייתי בשני גדנעו"ת אחת של בית הספר, ואחת גנע"ת-תיקשוב, שזה היה יותר כייף בשביל להראות לנו למה להיות בחייל תיקשוב, מאשר קשה חח.. |
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני הייתי בצלמון
והעיפו אותי היה לנו יום שדאות (יענו יושנים בחוץ) בקיצור המפקדת שלי לא נתנה לי לאכול ארוחת צהריים כי לא היה לי חגורה ארוחת ערב היה לנו מנות קרב (6 על מנה) והמנה כוללת פחית אחת של חמוצים אחת של תירס ו 2 של טונה בקיצור הפותחן היה פותחן סוג ז' שכל הזמן נשבר גם לא אכלנו כל המקום מוקף גדרות רציתי לצאת לחדר מרוב רעב שאני יאכל מה שיש לי שם לא נתנו לי רבתי עם כל המפקדים צעקתי על כולם בסוף פרצתי להם תגדר וברחתי להם משם יחד עם עוד איזה 15 אנשים יום אחרי העיפו אותי הביתה חחח סתם זין לא כדאי ללכת כולם אומרים בשביל החוויה אין חוויה לא עושים שם כלום כל היום עומדים ב ח' או ב 2 שורות |
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
תקשיב, לי עשו 3 ימים בשדה בוקר..
המפקדות [ומפקד אחד ממה שידוע לי] הם סתם מעפנות ורק דאחקות איתם העניין שם שאין לך דקה לנוח, אבל ת'כלס זו חוויה בת זונה לשטוף כלים עם כל הצוות במשך 4 שעות ואחרכך שהמ"מ הבלונדינית הבת זונה באה ומתחילה לזיין לך בשכל.. תאמין לי זה אחד הגדולים =] קיצור אתה תהנה משהו בסט תנסה להכנס לאווירה, ולא לעשות דווקא יותר מדי כדי "לצאת גבר" כי עוד שנה, שנתיים, לא רק שאתה תהיה חייב לעשות מה שיגידו לך, יגידו לך לעשות פי 50 תהנה מותק |
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
איזה הגזמה תומר !
גדנ"ע זה אחד הדברים הכייפים ! ד"א צבא זה לא אבל גדנע זה כן כי אתה עדיין אזרח :P חחח אחרי שנה בצבא (MLRS) :P |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ופתחתי סבביה ![]() ישבנו איזה 15 אנשים ליד הגדר יותר נכון שכבנו ולא עשינו כלום חחח נחנו בצל |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
אממ אני אמור גם ללכת לגדנ"ע..וביררתי קצת ושנה שעברה החברה שיצאו מהשכבה שמעלי אמרו שהיה טוב ומצחיק..
אני חושב שאצלנו זה כל שנה כלומר ..לא שנה כן שנה לא.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|