הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > חומרה ומפרטים

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 21-10-07, 12:31   # 11
kfirfer
חבר בקהילה

מיני פרופיל

kfirfer לא מחובר  

מי שאומר שיש מחשבים ניידים טובים בתקציב 3690 ש"ח אם אחריות של שנתיים שיראה. כי סרקתי את כל האינטרנט ומצאתי כמה אבל בלי אחריות.. או אחריות של שנה גג באותו תקציב.
לפי מה שסרקתי וראיתי, המחשב נייד הזה במחיר הזה הכי הכי טוב והכי מומלץ אם אחריות מובטחת של רשת ענקית ולא חנות פרטית שיכולה לנטוש רגל ואז הלך כפות.
ומי שאומר שאייבורי נותנים חלקים משומשים, למחשבים ניידים המקרים יוצאי דופן.
כל עוד שאותו מבצע מחשב נקנה הרבה פעמים, רוב הסיכויים שכבר לא יישאר להם חלקים חילופיים להכניס לכם למחשב. ותאמינו לי המבצע הזה נקנה הרבה מאוד.

ואני לא קולט אותכם... כאילו יש לכם פאקינג אחריות, אז למי אכפת אם החלקים משומשים או לא העיקר עובדים מעולה.
אני קניתי מחשב מאייבורי כל הזמן. אתם רוצים הוחכה בואו אלי תראו אותם, אני קונה מהם כבר 4+ שנים ואני כזה מרוצה שאני יכול לנשק להם את הרגליים.
זה שהם עושים במחיר כזה טוב כולם מוציאים עלייהם שמועות...

ישן 07-11-07, 00:58   # 12
StewieG
חבר בקהילה

מיני פרופיל

StewieG לא מחובר  

כל הקטע שאומרים על אייבורי שהם משתמשים בחלקים משומשים, זה ממש קטע מלוכלך שמפיצים המתחרים שלהם. אני הייתי בין המתנגדים הגדולים אליהם, כי האמנתי לשטויות האלה, בעוונותיי. ממש התלבטתי כשהציעו לי לעבוד שם. בסופו של דבר עבדתי שם לתקופה קצרה, וראיתי כמה מה שאומרים עליהם זה רחוק מהמציאות. תאמינו לי שכל החלקים שם חדשים לגמרי, אין להם גם שום אינטרס לתת משומשים, כי הם נותנים אחריות ארוכת טווח, ככה שאם יש בעיות, הם נדפקים מזה. אם חלק מתקלקל במחשב שיש עליו אחריות, הם לוקחים ישירות מהמחסנאי, מוצר שהיו מוכרים בכסף מלא אם לא היה נלקח לעניין. אז גם חלקים של תיקון הם חלקים חדשים. אז.. די לבלבל.
אם משהו שם פתוח מהקופסא זה רק בשביל לסרייל אותו (כאילו, בשביל שיהיה רישום ממוחשב, בשביל האחריות למוצר, בימים הראשונים של העבודה עזרתי למחסנאי בסניף לעשות את זה, ראיתי את זה במו עיניי).
בקיצור, אם מה שאתה מפחד ממנו זה חלקים משומשים במחשב, אתה יכול להיות שקט.
כמו כן, הטיפול של אייבורי בלקוחות הוא טיפול שתמיד שם עדיפות לקחת אחריות על דברים. אם בסניף בתיקון לא טיפלו בכם כמו שצריך, תתלוננו על הנציג (בציון שמו) בשירות הלקוחות, ותאמינו לי שהוא יקבל על הראש בצורה שממש תכאב לו.

אגב, יש לציין שעזבתי את העבודה באייבורי עם בטן מלאה עליהם (בקטע של הדרך בה התייחסו לעובדים), ככה שאין לי סיבה לציין את הדברים לטובתם מתוך אינטרס כלשהו מלבד האמת.

אגב, אני אישית מתכנן לקנות את אותו המחשב הנייד שכתבת עליו, לעסק שלי.

ישן 07-11-07, 00:58   # 13
StewieG
חבר בקהילה

מיני פרופיל

StewieG לא מחובר  

אה, ואני שם לב שהקפצתי, סורי, אבל נראה לי שזה עניין חשוב..

ישן 07-11-07, 08:08   # 14
BlueNosE
אין כמו ב127.0.0.1

BlueNosE's Avatar

מיני פרופיל

BlueNosE לא מחובר  

mbhpotter, אין כזה דבר סורי.
היית מבקש אישור ואולי הייתי מאשר לך להקפיץ.

שלא יקרה יותר. אתה לא מקבל אזהרה כי אתה חדש..

בניית אתרים Rely

סלנג מילון סלנג utter

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום