|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
ממש סרט:\
# 12 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
ואיי ואיי איזה טרוף זה
![]() ![]() חח אני במקומו הייתי מתעלל בה בצורה שונה מזאת ![]() |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
- סטלין.. - שואה. - הירושימה. פשוט הדרך שבה הוא הרג את חברתו נראת לכם חריגה ומזעזעת(בצדק), אבל זה פחות חריג בעניכם לחורר מישהו למוות עם אקדח.. או פחות חריג שילד בן 14 לוקח רובה והרוג את המורה שלו וכמה תלמידים מכיתתו.. כי זה כבר מוכר לכם, שמעתם על זה לכן זה פחות חריג. המעשה שלו גרוע אבל זוכה להתייחסות רבה רק בגלל האופן שבו הרצח נעשה. בעד שאנחנו מייחסים חשיבות רבה לרציחות כאלו אנחנו גם מתעלמים מסוגי רציחות הפשוטים והמוכרים שלנו..
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 16-10-07 at 22:33.. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
זה מזכיר לי את המסור, רק שבמקרה הזה זה אמיתי ובמקרה הזה הוא גם מתגן ואוכל
![]()
# 16 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אחי .. מי מתעלל באנשים? WTF ועוד זו בת... מה נסגר איתך תגיד לי חחח? "מי הורג ואז מטגן יש גם דברים אחרים" - הכל טוב איתך תגיד לי? אתה רוצה לספר לנו על כמה דברים שעשית בעבר? שתף אותנו. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
תודה על תרומתך.
|
אתה רוצה לנצל את הבמה הזאת בכדי לתאר את ההפרעות הנפשיות שלך?
![]()
# 19 |
חבר בקהילה
|
תסתכלו על תגובה 131:
"ומה ההבדל בין זה לבין אכילת פרה? או כבשה?" לדעתי, יש משהו בדבריו. אבל זאת דרכו של הטבע ואין מה לעשות... לאכול בני אדם, כשנמרים, דובים או כול חיית פרא אחרת עושה זאת, הגיוני ואף דרכו של הטבע. כשבנאדם אוכל בן אדם?! אין בכלל על מה לדבר. ועוד... בת זוגתו?! הוא בטוח משוגע על השכל. (חייבת להיות לו בעיה נפשית כלשהי, וזאת לא אשמתו.) |
![]() |
![]() |
# 20 |
אחראי פורום Off-Topic
|
חח טוקבק מס' 2:
בואנה, נתפס.... עכשיו הוא באמת אכל אותה!!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|