|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
כסף קל,
דבר שאסור בפורום. בכל מקרה - בנית אותו ב-20 דקות, הוא נראה כמו אתר שנבנה בפחות מ-2. -דווח למנהלים- שטות.
חבר בקהילה
|
אתה מצפה לקבל תגובה על דף עם כמה שורות טקסט וכמה קישורים למטה?..
בינתיים זה טוב,תמשיך ותגיע לגדולות.
חבר וותיק
|
באמת חמש דק' עבודה אבל הוא פעם ראשונה עושה דבר כזה אז תפרגנו לו אל תהרגו אותו...
למי מאיתנו לא היה תהתלהבות שלמדנו HTML ושאר הירקות? בהצלחה בהמשך... |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
הגזמתם לגמרי.
למרות שיכלת להשקיע קצת יותר ![]() לא רציך להרוג אותו, הוא לומד לתכנת ורוצה לקבל ביקורת על האתר הראשון שלו. לדעתי יצא ממש נחמד,בהצלחה?! |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
לא ראוה, לא עובד לי
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
Damm שהתחלת לבנות אתרים גם אתה התלהבת, דבר שני היה לי את הדומין הזה אז אמרתי אני הולך ומשקיע שעה בלימוד HTML
ואז נראה מה אני יכול לעשות, דין, אל תדבר שטויות, אני בסך הכל מראה את האתר שלי ויש בו הסברים על גוגל אדסנס, אפשר לעשות אתר הסבר לגוגל אדסנס תודה megnum ושי(shart)
מתאורר / יצא בחוץ
|
אתה חמוד
![]() וממ.. למד PHP :\ . |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
הוא אמר שהוא לומד HTML ולפי מה שהציג יש בוא נגיד לא מעט דברים לעבוד עליהם ולשפשף ב HTML (אני לא בא לתקוף אלא פשוט אומר את האמת, זה נוגע לכל אחד).
אז מה אתה בא אליו ואומר לו למד PHP עם סימן של סמיילי מעוך? PHP לא כמו HTML פותחים תג וסוגרים תג והופה יש אתר, זה עבודה מעשית נטו ואין כל מיני FORNT PAGE או WORD שיבנו דפי PHP. ב PHP רושמים הכל ביד. אז נכון אולי בעתיד הוא ירצה ללמוד PHP אבל זה שאתה אומר לו 'למד PHP' בצורת תקיפה מה הוא אמור להבין מזה? להשקיע עוד פעם 20 דקות ולקבל תוצאה ששווה 20 דקות? באמת אנשים תתבגרו.
חבר מתקדם
|
יפה לאתר ראשון,
בהצלחה עם האתר ובהצלחה בהמשך ![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
נחמד
בהצלחה בהמשך.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |