![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
למה קצת גדולה, אחלה מצלמה שבעולם, זה לא DSLR זה דמוי SLR :P
אחלה מצלמה, ראיתי תמונות, מאוד איכותית דווקא ומתאימה למתחילים, אבל אם הוא לא ירצה להשקיע יותר כסף על מצלמה בעתיד ההיתי ממליץ לקנות D40 :P
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
אין לי מושג ירוק מה יהיו השימושים שלך למצלמה, אבל אם אתה מחפש מצלמה קטנה וקומפקטית וזה, נסה NIKONיות קטנות או אפילו OLYMPUS קטנה.
אם אתה לא מחפש ממש אומנות וזה, אל תלך על SLR וא משהו עצום, הOLYMPUSיות הקטנמות ב1000 שקל יספקו אותך לגמרי. אבל אם אתה רוצה ללכ+ת על משהו מקצועי SLR וזה, רק ניקון =] אפילו תוכל (ואין לי מושג למה אתה צריך את זה) לשים עדשות מ 1908 עליה :P בקיצור, זה תלוי מאוד מה השימושים שלך, ואם אתה באמת רוצה להשקיע בזה. אם אתה רקוצה ללכת על משהו רציני כמו שאמרתי, 3.5K זה כלום. אני אגלה לך שאישית הוצאתי על ציוד ומצלמה (NIKON D80) שהBODY החדש שלה בלי כלום עולה בסה"כ 3K, הוצאתי עליה 11K. בהצלחה אבל!
![]() Last edited by Gil B; 13-10-07 at 19:00.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
אין לי דגם מסויים להמליץ לך עליו,
אבל אם מדובר על מצלמה לשימוש ביתי במחיר כזה תוכל לקחת מצלמה עם זום 10 (שזה הרבה מאוד) וגם די הרבה מגה פיקסל, חשוב לדעתי שיהיה יותר מ 4. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
אני יכול להמליץ על הדגם S2 של Canon .. יש לי אותה כרגע כבר שנתיים כמעט.
מאז שהיא יצאה עברו שנתיים והמחיר שלה עדיין לא ירד -> מה שמראה על איכות המוצר. מצלמה 5 מגה פיקסל, זום אופטי-דיגיטלי X12 ! המחיר נע בסביבות ה 3 אלף. מאוד מומלץ! קישור: http://zap.co.il/model.asp?model_id=149620
# 17 |
חבר על
|
אני ממליץ על ה-400D מסדרת EOS של Canon.
מצלמה שאני מתכנן לקנות בקרוב, אך היא קצת חורגת מהתקציב שלך (טווח מחירים ממוצע: 2,900-3,500 ש"ח). בהצלחה בבחירת מצלמה, אשמח לשמוע באיזו מצלמה בחרת לאחר ביצוע הרכישה.
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא רוצה לפגוע בך או משהו כזה, אבל לקנות את הBODY של המצלמה, זה ההוצאה הבסיסית מאוד, זה קניה בלי עדשה ובלי ציוד בסיסי שאתה חייב לקנות עם המצלמה, שיכול להגיע גם ל 6000 ש"ח. אז אם אתה מתכון לקנות ב2500 את הBODY וגמרנו, לא תוכל לעושת עם המצלמה כלום. בנוסף, אני לא חושב שFreshserv (גיא? :X) צריך בכלל SLR לשימושים שלו, וזה סתם מכביד עליו ועל ההוצאה הזאת. גיל.
![]() |
# 19 | |
חבר על
|
ציטוט:
שאר הציוד? מומלץ ככל שזה יהיה, נתון לשיקול דעתו.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|