הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 11-10-07, 18:46   # 11
RS324
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

RS324 לא מחובר  

הם לא יעלו על זה אם לא תצהיר, אבל תחליט באמצע הצבא להצהיר אז ידפקו אותך כי נתת פרטים כוזבים

בכל מקרה חבר שלי היה לו מים בברך והוא סיים שירות של 3 שנים כחובש קרבי.
  Reply With Quote
ישן 11-10-07, 18:56   # 12
maor
הוסטסניון

מיני פרופיל

maor לא מחובר  

וואי כמה שטויות.. מי אמר שלמי שיש פרופיל נמוך לא יכול לעזור למדינה?
זה מגעיל מה שקורה פה שמעריצים את הסלב האלה שמשתמטים
אני לא חושב שזה יוריד לך פרופיל.. יגידו לך את הפרופיל כשתגיע לשם
ישן 11-10-07, 19:07   # 13
A.M.F
חבר וותיק

מיני פרופיל

A.M.F לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי RS324 צפה בהודעה
הם לא יעלו על זה אם לא תצהיר, אבל תחליט באמצע הצבא להצהיר אז יזיינו אותך כי נתת פרטים כוזבים

בכל מקרה חבר שלי היה לו מים בברך והוא סיים שירות של 3 שנים כחובש קרבי.
הם לא יראו את זה אבל בתיק הרפואי?

ציטוט:
וואי כמה שטויות.. מי אמר שלמי שיש פרופיל נמוך לא יכול לעזור למדינה?
זה מגעיל מה שקורה פה שמעריצים את הסלב האלה שמשתמטים
אני לא חושב שזה יוריד לך פרופיל.. יגידו לך את הפרופיל כשתגיע לשם
איפה זה כתוב שמי שלא קרבי לא תורם? תומכי לחימה גם כן עושים עבודה חשובה מאוד.
  Reply With Quote
ישן 11-10-07, 20:10   # 14
psycho
הוסטסניון

מיני פרופיל

psycho לא מחובר  

הם צריכים הרבה "בשר תותחים" עכשיו, לא מורידים פרופיל בכזו קלות =]

[אין להסתכל על ההודעה הזו בטון שמאלני, אלא ההפך, זה פשוט עובדות]
  Reply With Quote
ישן 11-10-07, 20:57   # 15
Nadav.d
חבר על

Nadav.d's Avatar

מיני פרופיל

Nadav.d לא מחובר  

אם אין תופעות לוואי מאז לא יורידו לך את הפרופיל !!

דוא"ל : NadavDamri1@Gmail.com
  Reply With Quote
ישן 12-10-07, 00:45   # 16
mayden
Авторитет

מיני פרופיל

mayden לא מחובר  

וואי איזה שטויות, מספיק לחשוב שרק קרביים "מגנים" על הארץ הזאת. בסדר, הם האלה שבפועל מוציאים את זה אבל מי עומד מאחוריהם? מה עם כל יחידות המודיעין? מה עם הג'ובניקים שמספקים להם ציוד כל הזמן? מה עם הנהגים שמסיעים אותם?

כל אחד חושב שאם הוא קרבי הוא מעל כולם והוא יכול להתבטא "אני הגנתי על המולדת ואתה לא..".

ציטוט:
" זוכרים בשביל ללמוד, יודעים בשביל ללמד, מבינים בשביל לתכנת.."
  Reply With Quote
ישן 12-10-07, 01:31   # 17
Byte
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Byte לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי mayden צפה בהודעה
וואי איזה שטויות, מספיק לחשוב שרק קרביים "מגנים" על הארץ הזאת. בסדר, הם האלה שבפועל מוציאים את זה אבל מי עומד מאחוריהם? מה עם כל יחידות המודיעין? מה עם הג'ובניקים שמספקים להם ציוד כל הזמן? מה עם הנהגים שמסיעים אותם?

כל אחד חושב שאם הוא קרבי הוא מעל כולם והוא יכול להתבטא "אני הגנתי על המולדת ואתה לא..".
אל תחרטט. בפועל רוב האנשים שאומרים את המשפט הזה הם בדר"כ אנשים שרוצים להיות בקרבי (משמע לפני גיוס).
לא ראיתי הרבה יוצאי שירות קרבי שמתבטאים ככה (במהלך השירות הם רואים את המשמעות של שאר זרועות הצבא).

לבסוף התרומה למדינה = ההרגשה שלך (צר לי לבאס את כל המתכתבים, אך לא אתם קובעים מי תורם למדינה ומי לא במיוחד שרובכם עוד לא יודעים מזה צבא). אין ספק שאם חייל מבצע ברצון את תפקידו ומבין את חשיבותו (ולא הולך לתפקיד כי הוא קרוב לבית או קל) הוא תורם למדינה גם אם הוא לא קרבי, תומך לחימה או במודיעין (מה שבציבור נחשב כ"תורם למדינה").

לפותח האשכול - תדווח, אם זה לא רציני לא יורידו פרופיל ואם זה רציני תמיד טוב ליידע את הצבא כדי לא לאכול חרא אח"כ (לא נראה לי שלמישהו שם איכפת מזעזוע מוח קל)

Last edited by Byte; 12-10-07 at 01:34..
  Reply With Quote
ישן 12-10-07, 04:53   # 18
antibiotix
חבר בקהילה

מיני פרופיל

antibiotix לא מחובר  

אני חייב להגיב כאן ולרשום שכולכם תבינו משהו ... קרבי זה לסכן את הנפש למען המדינה , ג'ובניק זה לנסוע במשאית או משהו דומה . שני דברים שונים , אבללללל!! לפי דעתי .. כל הצבא מורכב מקטגוריה אחת שלמה שנקראת: צבא
ותחתיה יש הרבה תתי קטוגריות כמו: מודיעין , קרבי , ג'ובניק וכו' ..
בקיצור , אני אומר שאם לא יהיו מספיק : ג'ובניקים \ קרביים \ מודעינים , הצבא לא יוכל לתפקד כראוי והכל זה מערכת אחת ,
אז כל אחד שבעצם מתגייס לצבא הוא תורם , יש כאלה מוכנים לתרום יותר ויש כאלה מוכנים לתרום פחות .

בנוגע אליך פותח האשכול .. כל הכבוד לך על הבחירה במידה ועשית זאת בלב שלם - יישר כוח וכמובן בהצלחה .
  Reply With Quote
ישן 12-10-07, 12:00   # 19
FlashBoy
חבר וותיק

מיני פרופיל

FlashBoy לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי satan צפה בהודעה
הם תורמים במה? אה נכון בכך שהם מהווים דוגמא ומודל לחיקוי על ידי הדור הצעיר שלנו.. בכך שהם לא מתגייסים וצעירים אחרים מחקים אותם. יופי של מודל לחיקוי ומושא להערצה והערכה.

אני לא מדבר על חיילים שהרגו ערבים. אני מדבר על חיילים שנהרגו על ידי ערבים או כאלו שנחטפו על ידי ערבים ונמצאים בשבי כבר.. מעל לשנה ולך תדע מה הם עוברים שם.
טוב, אולי נתתי דוגמה לא כל כך טוב (לגבי הסלב) אבל יש המון משתמטים שלא עוזזרים פחות (ואפילו עוזרים יותר) למדינה...
ובינינו...חיילים שנחטפו/נהרגו על ידי הערבים עוזרים לך ב...?
  Reply With Quote
ישן 12-10-07, 13:39   # 20
Byte
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Byte לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי FlashBoy צפה בהודעה
טוב, אולי נתתי דוגמה לא כל כך טוב (לגבי הסלב) אבל יש המון משתמטים שלא עוזזרים פחות (ואפילו עוזרים יותר) למדינה...
ובינינו...חיילים שנחטפו/נהרגו על ידי הערבים עוזרים לך ב...?
אין שום משתמט שתורם למדינה יותר מחיילי צה"ל.

נראה לי שהדעה שלך מוטעת, אולי מחוסר ידע או רצון לחשוב, אך תרומה למדינה לא חייבת להיות מעשה ספציפי (כמו תפיסת מחבל מתאבד לפני כניסתו לא"י למשל), הנה כמה דוגמאות:

-כאשר חייל מתגייס לצבא לא משנה לאיזה תפקיד הוא ממלא בורג בגוף שלם שמטרתו להגן על המדינה, הגנה על המדינה הינה תרומה למדינה.

-אני לא יודע מתי פעם אחרונה היית בשטחים, אבל התושבים היהודים שגרמים באזור שמחים מאוד מנוכחות צה"ל, מתן ביטחון לתושבי א"י זה תרומה למדינה.

-כאשר צוות המטבח עוסק בעבודתו ומספק לחיילים מוצר הכרחי לשמירה על כוחם ועל האנרגיה ובכך עוזר לשמור על ביטחון המדינה זוהי תרומה למדינה.

-כאשר חייל נהרג במטרה להגן עליי, עליך ועל כל המדינה זוהי לא תרומה אלא הקרבה שאני לא יודע אם אתה מבין את המשמעות שלה. הקרבה זו, כמה שהיא כואבת למשפחות ולעיתים לכל המדינה, עוזרת במידה מסויימת לשמירה על המורל הלאומי ועל רגש ההקרבה והרצון לתרום למדינה.

-חייל מודיעין ש"יושב כל היום במזגן" איך שרבים אמרו פה תורם יותר ממני, ממך ומרוב מי שאתה מכיר למדינה (נראה לי יש 2 דרכים לראות את תרומתו - להיות במודיעין או להיות בקרבי).

-הצבא כגוף עד השנים האחרונות היה גורם מאחד במדינה (כמובן שלא בקרב רבים מהחרדים ורבים מהפציפיסטים). אומנם אנו מדינה בה חיים אנשים שונים מכל הבחינות תמיד שזה היה מגיע לצבא כולם היו מתאחדים. תמיד שזה היה מגיע לחייל שמת כל המדינה הייתה מתאבלת. תמיד שזה מגיע לחיילים חטופים פתאום 80% מהמדינה תומכת תמיכה מלאה בצה"ל, ראש הממשלה ובמלחמה. הצבא כגוף תורם רבות למדינה בהיותו גוף מאחד - ההשתמטות של אותם אנשים חולים בנפשם (אני בעד משתמט ---> ויתור על אזרחות) פוגעת בדבר היחיד שמאז ומתמיד איחד אותנו ופה בעייתה.

אז בעצם לשאלתך מה חיילים הרוגים תורמים למדינה? המוות שלהם לא תורם לנו, הדרך שבה הם מתו היא התרומה למדינה.
(מאחורי כל מוות של חייל בזמן הצבא מסתתר סיפור, גם אם הוא לא נהרג בשדה הקרב)
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום