|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
זה רק לגיל 15 ומעלה לא?
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
מקבלים על זה כסף?
![]() |
# 13 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
העיקרון של טינק הוא שיש לכל אחד מאיתנו המון חברים באיי סי קיו / מסנג'ר / אימייל / כל דרך פירסום אחרת שאתה יכול לחשוב עליה. מה שקורה זה די פשוט, למשל חברת אוסם רוצה לפרסם את "ביסלי דק" אז מה שהיא עושה זה היא מעלה קמפיין לאינטנרט. עכשיו בשביל שאנשים יגיעו לאתר שלהם הם מתבססים על אותם ח'ברה שעובדים בטינק. מה שקורה זה שאני מקבל קישור שאני נותן לך ומספר לך קצת מה תוכל להרוויח אם תכנס לקישור שלי ותרשם. כאשר אתה נרשם אני מקבל כמות נקודות מסויימת זה משתנה מקמפיין לקמפיין. בסופו של דבר זה מצטבר לכסף. כן כן מקבלים תשלום על העבודה הזאת. לפי דעתי זה לא משתווה ללכת לעבוד במקום עבודה מסודר אבל זאת דרך חביבה לקבל תשלום. כמובן שזה רק על קצה המזלג, טל ושאר המשתמשים בפורום שעובדים בטינק באופן קבוע יכולים להסביר יותר טוב.. כנס לקישור הבא: teenk.co.il או לחלופין ateenk.co.il ששם זה למי שנמצא בקהילת טינק. חשוב לציין, הכל חוקי וכשר. היו כתבות בעבר שמנצלים בני נוער. זה לא ככה! מי שלא רוצה להיות שם יכול לצאת בלי בעיה. מקבלים תשלום כמו שצריך והכל חוקי וכשר. תנסה להרשם שוב. שאני נרשמתי אחרי יומיים התקשרו אלי לפלאפון ודיברו איתי. הסברתי למעלה כן. גיל 15 ומעלה. מהגיל החוקי במדינת ישראל שאפשר להתחיל לעבוד. הסברתי למעלה. זה כמו כל מקום עבודה. אתה מקבל תשלום אם הגעת ל50 המקומות הראשונים באותו קמפיין ועל פי כמות הכניסות שהצלחת להכניס.
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
רון שחכת לציין שיש עוד ה-ר-ב-ה מסביב לטינק. למשל טינק שלחה בני נוער שיודעים לצלם וידאו ולערוך לעשות מלאאא ראיונים בכפר המוזיקה של קוקה-קולה.
חשוב לציין שלא כולם מתקבלים. ויש מפגשי הדרכה, וכולם חברים של כולם (פחות או יותר), למשל לפני חודש בערך עשו לנו את הדבר הבא: http://www.allmarketing.co.il/Index....CategoryID=138 אם תסתכלו בחלק התחתון של הכתבה כתוב שהקבוצה הפעילה ביותר היא קבוצתו של חן גלייכר --> אח של טל! |
![]() |
![]() |
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
כתבתי את כל מה שכתבתי כי אני חושב שבאמת טינק זה מקום שנותן פיתרון לעבודה לאנשים שאין להם כוח לצאת מהבית ולפגוש אנשים
![]()
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() אני ראש קבוצה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
מ.תיכנות
|
טוב לדעת שלפחות התעניינו
![]() להרשמה פנו לateenk.co.il ואני אומר לך מראש, אצלי העיניין הוא לא העבודה שמה, הקהילה אחלה, מכירים חברים חדשים מכל הארץ, הרבה צחוקים ![]() אגב, יש שם גם כמה מפורסמים :P חח, איגי וקסמן נמצאת די הרבה שמה, ובמפגש הדרכה הקודם הגיטריסט [הסולן השני] של סינרגיה הסביר [נציג בזק] ![]() |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
אם אני רוצה להיות שם מעצב, מה אני צריך לעשות? להיות ראש קבוצה?
מי מרוויח כסף? רק ראש קבוצה?
![]() Last edited by SIGHT; 01-09-07 at 20:49.. |
![]() |
![]() |
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא
הם פשוט לא צריכים מעצבים הם היו צריכים מתכנת אבל לא ילד שאין לו זמן מישהו במשרה מלאה לעבודה קבועה כניראה |
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|