|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
PHP שפה הרבה יותר חזקה וכולם מוזמנים פה להתווכח איתי על זה
כאחד שהתנסה בשתי השפות גם יותר קל ונוח לפתח בPHP שורה תחתונה זה עניין אישי, אתה צריך להתנסות בשני השפות ולמה שיותר תתחבר תלך עם זה |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
אני חושב שעדיף PHP כמובן כי רוב השרתים כיום תומכים בזה ואם אתה רוצה שרת ל-ASP תצטרך שלך ווינדוס וזה המון כסף ואז זה לא שווה את זה חוץ מזה ASP זה בעצם שפת תכנות כמו C# ה-VB שלושתם מאוד דומות כשASP זה שילוב של שפה כלשהיא למטרת אינטרנט עדיף כמובן ASP.NET ללמוד אבל רק אחרי שתלמד טוב PHP
|
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
Php - הרבה יותר פשוט .. יש ביקוש עצום לזה .. נוח ...
שרת לינוקס זול .. במקום לקנות ל asp ווינדוס שיעלה לך הרבה כסף ! קיצור php עדיף ומומלץ
# 14 |
חבר בקהילה
|
הנה מאמר בשבילך - http://www.kcsnet.net/articles/php_vs_asp_net - ועוד בעברית!
אבל העדפה אישית שלי - ASP.NET
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
PHP. חסחון במשאבים.
משאב = "ידית" כדי לפתוח משהו. נקח לדוגמא את ההתחברות למסד נתונים בPHP עושים זאת ע"י 2 משאבים בלבד. PHP קוד:
אני ממליץ לך ללמוד מספר, אבל אם אין הינה כמה טיפים: קודם, לך על מדריך פשוט, כמו וובמאסטר. אחרי זה תתרגל את זה טוב את מה שלמדת ולך למדריך יותר מורחב שלדעתי זה PHP.EITAN.AC.IL ואחרי זה תתחיל לפתח מערכות קטנות, ולאט לאט תתקדם. אני ממליץ לך גם לעיין באשכול המדריכים פה בפורום, יש כאן מדריכים נפלאים. Last edited by OSR; 31-07-07 at 09:34.. |
![]() |
![]() |
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
asp.net יותר טוב מPHP
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חסום
|
ASP.NET
השפה הכי הכי חזקה... תצטרך ללמוד C# לפני שאתה לומד אותה... השפה הכי חזקה ומשתמשת בטכנולוגיה החדשה והמתקדמת של מיקרוסופט... |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שאני ילך על php.
על איזה ספרים אתם ממליצים?
# 19 |
חבר בקהילה
|
ASP.NET בוודאי.
לא ASP3.0
# 20 |
אחראי פורום
|
ASP פשוט לא שווה את זה, איטי יותר, עולה יותר, נוטה יותר לפריצות, פחות נוח, פחות יעיל.
ויש הרבה המלצות על משהו ספר ששמו משהו כמו "PHP-המדריך המלא". |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|