![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
צודק ב-100% זה בדיוק מה שרציתי להגיד אבל לא רציתי לעשות דאבל!
|
![]() |
# 12 |
t tc tcp tcp/ip
|
אני לא מנהל את הפורום הזה ואין לי אפשרות לא להזהיר אותך ולא לנעול.
רשמתי תגובה כמשתמש רגיל. זה שאני מנהל פורום אחר לא קשור לתגובה שלי כאן. אם מנהל הפורום הזה יחליט לבצע פעולות זה לא יהיה קשור לתגובה שרשמתי. רק אמרתי את דעתי על ישראלים שהורסים ואח"כ מתפלאים שהאייפים הישראלים בבאן מאתרים מסויימים. אני הייתי נוהג אחרת, משתמש ב10 הדקות להתרשמות, מוצא חן בעייני הייתי קונה את השירות. לא מוצא חן לא הייתי משתמש בו. אבל לא מנצל את טוב לבם של מנהלי האתר כדי לדבר על חשבונם. בכל מקרה, אני אישית משתמש בסקייפ לשיחות לחו"ל לכן לא אנסה אותם בכלל.
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני חושב שאתה לא הבנת אותי נכון השירות הזה הוא לא תחליף לסלולרי
אני לא מתכון ללכת ולעשות את כל השיחות שלי מהשירות הנל אני פרסמתי את השירות הזה על איזה שהוא מובן טוב אם אתה על המחשב ואין לך מכשיר סלולרי הוא משהו דומה הוא שאין לך יתרה וכו... זה שירות מאוד יעיל! וגם אני חושב שלא צריך להרוס לנו את השם הישראלי גם ככה חצי עולם לא סובל אותנו! |
![]() |
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
א. יש כאלה שתמיד ינסו להרוס ב. גם האנטישמיות לוקחת פה חלק לא קטן
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קבלתי עכשוי הודעה על דבאל מישהו רואה פו דבאל???
4 נקודות! אם עד כדי קח רוצים לחסום אותי נכון!!! בבקשה תחסמו אם זה מה שיעשה לכם את היום אז בשמחה!!! נ.ב אני רואה בהודעות שלי 2 הודעות על 2 נ'קודות + 2 נקודות 2 אזהרות משני מנהלים שונים על אותו נושא מעניין!!! Last edited by izik2007; 21-07-07 at 12:36.. |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
זה חוקי?
|
![]() |
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם אתה מדבר על מה שאם עושים לי אין לי מושג בטוח יש להם איזה סעיף שמגן אליהם
בקשר לשירות זה חוקי למהדריין! |
![]() |
# 18 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני רואה פה דאבל תגובה 8+9 באשכול. קיבלת רק התראה. את שתי האזהרות האחרות קיבלת באשכולות אחרים. אז תפסיק לשקר, תתבייש. |
|
![]() |
# 19 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דבר ראשון בין התגובות היתה עוד תגובה של מישהו ששאל אם זה חינם לחלוטין והתגובה הזאת נמחקה!
בקשר לשאר האשכולות אני ישמח לקבל אותם ולדעת על מה בדיוק אני משלם 8 נקודות! (על אותו אשכול)! |
![]() |
# 20 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
ובגלל שביקשת כל כך יפה, השעיה ליומיים. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|