|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
פפשש יפה
![]() גלעד אתה תותח =-]
עסק רשום
|
ושוב תודה :>>>>>>
|
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה מגיע לך גלעד
מהשרת אני מרוצה עד השמיים ומהתמיכה עוד יותר |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
גלעד תותח על בכל מובן, בן אדם אמין, מקצועי, ויודע לעבוד תחת מצבי לחץ.
אני בטוח שBEST SERV עוד תגדל בתקופה הקרובה למימדים ענקיים ותוביל את שוק האחסון אתרים בישראל לצד חברות ענק אחרות שקיימות. בסט סרב היא חברה ותיקה ועם פוטנציאל להצליח ברמה עולמית ולא רק בישראל. בעוד כמה חודשים אני בטוח שתשימו לב להבדלים ![]() אני אישית ממליץ מאוד על גלעד ובטוח שכל הלקוחות שלו מרוצים מאוד מהשירות ומהיחס שלו!
חבר על
|
שלום רב מר גלעד.
אולי הנטייה שלך לא לענות "לפעמים" לא טובה כל כך. לצערי, הפסדת אותי זה מה שבטוח. תשכח מהזמנת השרת, תשכח מהדיבורים על הצטרפות והשקעה בתוכנה. במשך 3 ימים אני והשותף שלי מנסים ליצור איתך קשר בכל דרך אפשרית, אפילו כאן שלחתי לך היום הודעה והעזת ללא בושה לא לענות. היום לקראת שעות הערב ביצעתי השכרת שרת ע"י חברה אחרת בלית ברירה. ושילמתי ביותר על כך שחיכיתי לך במשך 3 ימים, הייתי צריך לשלם תוספת על אספקה מיידית. לא נורא, למדתי. בהוסטס אין חברת אחסון רצינית אחת(!) אפילו. פרט ל-Siteam. BasicNetwork מציעים שרת ולא עונים ב-2 טלפונים. Best-serv גלעד נעלם ל-3 ימים, מנתק טלפון, לא עונה לממתינות ומנתק לאחר שהוא מסיים לדבר. ועל שאר החברות אני בכלל לא מדבר... Siteam הם היחידים שאני יכול לזקוף לזכותם נקודות זכות, אסף ענה לי, אמר לי שאין לו שרתים להשכרה, המליץ לי משום מה על גלעד ולדעתי גם לא הופתע למשמע אוזניו כששמע שהוא לא עונה. |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואני עדיין עובד עם גלעד, היום התפקעתי מצחוק בטלפון איתו חח.. סתכל מה רשמתי לך באיסי. |
|
![]() |
# 17 | |
עסק רשום
|
ציטוט:
אלון כמו שסוכם השרת היה אמור להגיע היום או מחר וזה גם שרשמת לי בהודעה הפרטית השרת הגיע מותקן ומוכן זה שאני לא עונה או שאני קצת עסוק לא אומר שהזמנה אינה בטיפול ואם עברת לחברה אחרת אז שיהיה בהצלחה בנוגע למה שרציתי להיכנס איתך ההפסד כולו שלך חבל שלא חיכתה כמו שסוכם או צילצלת לטלפון באתר זאת ההודעה שלך תבין לבד אני מנסה ליצור איתך קשר בימים האחרונים, משום מה אין מענה. אשמח אם תודיע לי שהכל בסדר והשרת שביקשתי בטיפול ויגיע כמו שהובטח עד היום-מחר. בתודה, אלון. (מבזקון). נ.ב גם השותף שלי ניסה ליצור איתך קשר בנוגע להצעה שלך אך לא הצליח לתפוס אותך. |
|
![]() |
# 18 | |
עסק רשום
|
ציטוט:
לא אתמול ולא שלשום התקבלו הודעות ממכם אולי צילצלתם לנייד שלי ולא עניתי זה נכון אבל חוץ מזה שהשרת הגיע בזמן שהבטחתי אין לכם שום סיבה לבוא בטענות ושוב אתם מוזמנים ללכת לאיזה חברה שתירצו אבל הביקורת שהבאתם כאן לא אמתית בכלל וכמובן שלא הוגנת אני מצפה שתערכו אותה ואני אומר כאן ליד הפורום בלב שלם במידה ואכן צילצלתם למספר שבאתר ביומים האחרונים כמו שאתם טוענים אני אישית יתן לכם 1500$ מהכיס שלי מזומן אני יודע שאני עומד מאחורי המילים שלי בכל מצב |
|
![]() |
# 19 |
חבר על
|
אין טעם להמשך השיחה הזו, הנקודות הובהרו.
נא לנעול. |
![]() |
# 20 |
עסק רשום
|
טוב אי ההבנה הסתדרה
לילה טוב לכולם |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|