|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שיהיה לך בהצלחה בגיוס ...
תהנה בבקום האוכל שם הוא הכי טוב ... אבל גם בגיזרות של גבעתי לא רע בכל אופן תיזהר ... טיפ קטן למסלול שלך אל תעשה שנ"צ כשיתנו לך זמן לשפצר ציוד כשתגיע לשם תבין את המושגים
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() יצא לי להיות במוצב יחד עם גבעתי בחברון איזה חודשיים ככה.. והיה כיף... (אני בעצמי לא מגגבעתי) אבל אני יכול להגיד שזה אחלה חטיבה מהרושם שקיבלתי של אחד שלא קשור בדרך ישירה אבל היה מסופח אליהם... (תיגברנו אותם בקו שלהם...) קיבלנו את כל הכבוד שבעולם ואנחנו גם קיבלנו נהלים כמו שלהם (היינו שם מחזור לפני אחרון) אז מי שמבין את המושגים זה וותיקים אז הלכנו לחדר אוכל על אזרחי וכאלה... ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אני הייתי צריך להתגייס ב22.7
אבל עכשיו אין תאריך גיוס ![]() שהיה לך גיוס קל ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אח שלי מתגייס ב30.7..
שיהיה לכולם גיוס קל ונעים (; Last edited by FreakBox; 17-07-07 at 22:04.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
גיוס = צו ראשון?
אם כן אז גם לי יש צו ראשון ב23.07.07!! |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
מתגייס, הולך לצבא,
לא הולך לעשות בדיקות שתופסים לך את 2 ה"אשכים" ![]()
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
# 9 |
חבר וותיק
|
גיוס קל =]
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
שנ"צ מה זה לעזעזל?
פאק כמה קיצורים יש בצבא אני כבר משתגע.. טוב ניתרגל אין מה לעשות 3 שנים (: וCream גורי שדיברת עליו מה הוא רס"פ מניאק כאילו ? חחח ואי תאמינו לי אני מתרגש אוכל סרטים גם לקראת הצבא כאילו WTF אני יוצא תאכלס לחיים האמיתים.. כל הצחוקים של הבית הספר והחברה ניגמר זהו בצד .. ועכשיו כאילו מתחילים החיים הרציני תאכלס.. וCream מזל טוב (: על השיחרור .. איפה אתה משרת? ומה אין פה אף אחד שמתגייייס ביולי?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|