|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מ.תיכנות
|
Get a life, אתה צריך גם תרגום לעברית?
עם כל הבעיות במדינה, אני לא חושב שלמישהו אכפת מהשפה של שם החברה :\ |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שצריך לספק ללקוחות את מה שהם רוצים.. ואם הם רוצים שם לועזי.. זה מה שהם יקבלו..
הדרך היחידה בה העברית תשלוט אם היא תתפס כבעלת ערך כבוה יותר מהאנגלית. בחלק מהמקומות זה עובד.. תראו את ארומה שלאט לאט עוברים את מקדונלדס במכירות, הישראלים מתחברים וכו'... בשירותים שקשורים לאינטרנט וטכנולוגיה. מן הסתם ..האנגלית שולטת בתחום.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
דומיין הוא באנגלית (עד שיקפוץ האסימון שיש בעברית) ולכן גם השם באנגלית. לדוגמא, חברה ששמה "חומוס" איך הם יכתבו את הדומיין? chomos.co.il? בהחלט לא רושם משהו. כמו כן, הפרוש של כל גולש לשם יהיה שונה וכך משמיעה לא יוכלו לדעת מה כתובת האתר.
|
![]() |
![]() |
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
חלק הוא צודק וחלק הוא טועה.
בחלק שהוא צודק - אכן, כיום בחברה אתה מגיע למצב שמדברים איתך כבר באנגלית יותר מאשר עברית. עם האקדמיה ללשון שמביאה לנו שמות חרא, אני מבין גם למה. אבל!, אני חושב שהתגובה שלך באמת מוגזמת, וזה לא מה שאמור להפריע לך. ולא כל דבר חייב להיות בשפה העברית ארץ ישראל כל כך מגוונת בעשרות דתות, ומונה לא מעט שפות (עברית, אנגלית, רוסית...) אז אם זה מה שמפריע לך...חבל =\
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
עם כל הכבוד לשפה העברית, לך ולאליעזר בן יהודה - יש לנו במדינה הקטנה שלנו הרבה מאוד בעיות.
האחרונה שבהם זו שפה. תאמין לי שביום שיגמרו לנו הצרות ייצא חוק בכנסת מספר 1985745320215 שאוסר על חברות אחסון להיקרא באנגלית ואיסור עליהן לקנות דומיינים. בישראל יעבדו רק עם IP וMAC Addres . מאוד נחמד מצידך שאתה כל כך דואג לשפה העברית, אבל כמו שבטח שמת לב האבולוציה לא הכתה בארץ ישראל כמו שהיכתה בארה"ב. בקיצור, שיהיה לך בהצלחה בניסיון שלך "לעברת" (להפוך לעברית) את עולם ההוסטינג. אבל בנתיים אין לנו ארץ אחרת ולא שפה אחרת ולא עולם שמתנהל אחרת. שבת שלום, אבישי שמחוני
# 16 |
חבר בקהילה
|
אגב, לפי חוקי מדינת ישראל, אין לנקוב מחירים בדולרים, כשלא מופיע לידם המחיר בשקלים פרט לעסקאות בענף הנדל"ן, ככה שאם נטפלים לקטנות, העסקים שנוקבים מחירים בדולרים, עוברים על החוק.
![]() |
# 17 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
עסק אחסון נחשב כספק לעסקים (בגלל שהוא מספק שירות לאתר) ובגלל אותה הפרצה הם יכולים למכור גם בדולרים. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
מה אכפת לך שהשמות באנגלי?כל אחד והטעם שלו מישהוא מהגיע מארץ אחרת מה עכשיו עלייו לדבר רק בעברית?בגלל שזו השפה שמדברים פה לא?ומה הבעיה שלך שהמחיר בדולרים?יותר טוב לך תחכה עד שהדולר ירד חחחח ואז יצא לך בזול
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() כמו שעשו כשדולר ירד למתחת ל4.. |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
אתה סובל מבעיות רציניות.. מציע לך ללכת לפסיכולוג
1. אם זה שם ארוך לך תזכור אותו =\ 2. מזה משנה באיזה סימן רשום? הרי ידוע שמשלמים עם שקלים .. כאילו ללקוחות יש דולרים פה ושתדע לך, למכור איחסון דרך דולרים לא משתלם בכלל. יום אחד הדולר גבוה ויום הוא נמוך .. מי שמוכר בעיה שלו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|