|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
אולי זה היה ככה בהתחלה...עכשיו הכל בסדר התקשרתי כבר כמה פעמים לערייה (106) וגם לחברת החשמל (103)...
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
לא ממש ממליץ על הוט
אני נהנה מבזק אין בעיות..פעם אחת הייתה בעיה עם תא קולי משהו שכשהתקשרנו הדריכו אותנו ותוך פחות מחמש דקות זה סודר |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
לא ממליץ על הוט , מבחינת טלויזיה סבבה אבל אינטרנט וקו טלפון לא כדאי הייתי מחובר לאינטרנט במשך כמה שנים כל הזמן בעיות אצלהםם יש לגים וכל הזמן היה מתנתק לי האינטרנט אני כבר כ שנה וחצי בבזק ומרוצה אין לי שום בעיה , בשיחה סידרתי לעצמי הכל בלי בעיות !!!
בחודש יוצא לי על השיחות בבזק 350 שקל בערך כולל שיחות לחול לא כזה הרבה , מ7 בבוקר על 7 בערב 11 א"ג לדקה ומ7 בערב עד 7 בבוקר 5 א"ג לדקה !!! ממש משתלם הם איכותים , עם שירותים אידיאלים מבחינתי וגם לרוחי ![]() יש לי חבר יחיד מכל החברים שיש לו טלפון מ-הוט כל השאר רק בזק , יש כאלה שלא משתלם להם ויש כאלה שאין זמן לבירורים העיקר שיהיה מספר ולאיפה להתקשר ! אז לפני שעושים איזה מהלך תמיד צריך להתייעץ עם אנשים , גם לי הייתה בעיה פעם עם תא הקולי אבל סידרתי וזהו .. במשך חודש בזמנים שהייתי בשירות של הוט רק סבלתי כל יום הייתי מתקשר והבני זונות לקחו לי 400 שקל על המודם שלא עבד לי הם חשבו שאני שברתיי אותו , אז שלחתי אותם לעזאזל !! |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
תודה לכל מי שהגיב... ככל הנראה אני לא אעבור להוט...
חוץ מזה שגיליתי שהתשתית שלהם בטבריה מבחינת טלפוניה חלשה מאוד. אבל מבחינת אנטרנט אין יותר מבסוט ממני בקטע הזה.. גולש 3 מגה כמו גדול. בכל מקרה שוב תודה. |
![]() |
![]() |
# 16 |
תודה על תרומתך.
|
אני בהוט ואין איתם שום בעיה המעבר מבזק להוט היה חלק כמו תחת של תינוק.
עם אתם הולכים על הטריפל שלהם (אינטרנט טלוויזה טלפון) אז הרבה יותר משתלם.
# 17 |
הוסטסניון
|
אני ממליץ לך לעבור לhot מניסיון.
קודם כל אתה תקבל מספר די יפה לחברים חדשים. וככל שהזמן עובר נתונים לכייון HOT. אין מה לעשות, המחיר קובע בסוף. אשמח להוסיף שהוט בהתחלה היו בעיות בקו טלפון בגלל בזק כל הזמן ניסו לקלקל להם והם רואים שיש להם עסק עם מישהו חדש. היום כבר אין את הבעיות. והוט הוא אחלה טלפון. תמיד רציתי לדפוק את הבזק, הם פשוט חבורה של אנטיפאטים מגעילים. בהצלחה בבחירה.
# 18 |
חבר על
|
לך על hot ממליץ מניסיון
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
אבא שלי קימבן עיסקה עם HOT
הוא משאיר גם את בזק וגם את הוט לשלושה חודשים (עשו לו קומבינה במחיר לא משלם מלא על שניהם). והוא כבר יחליט מה בא לו... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|