![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3419024,00.html
אותה כתבה בYnet תלמד מה אתה יכול להוסיף ולשפר ![]() |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
משלב לשוני נמוך
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
תולה על הביקורות, בכתבה הבאה אני יקח את כולם בהחשב.
![]() |
# 15 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אקח*
![]() אם כבר אתה כותב, תכתוב נכון... תקינות לשונית וניסוח נכון זה הדבר הכי חשוב והכי קובע בעניין. |
![]() |
![]() |
# 16 |
אקס מנהל
|
מה שאני רואה פה זה תמצות הכתבה שהייתה בONE בשפה לא גבוהה ולא נכונה.
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
די קצר..
את האמת גם ראיתי פה כמה תיאורים ומשפטים שחוזרים מכתבות שונות ברחבי האינטרנט (סליחה שאני אומר). בכל מקרה, בהצלחה בהמשך הדרך
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
lol שום דבר לא מועתק.
כתבה חדשה : אחרי רק פסח, יוסי שוורץ, דרוד סוויסה, צבי רכבי ושלל השמות שהוזכרו בחודשים האחרונים לקנית ב"ש. היום זה נראה קרוב מתמיד. מאת: נדב מימון | תאריך: 29.6.07 אני, בתור אוהד מגיל 0 של קבוצת הפועל ב"ש, יודע כמה כואב זה לאהוד את הקבוצה. בעלי הקבוצה, אלי ז'ינו, הוא איש אשר מנהל אולם שמחות בעיר. איש שאן בו אמצעים כספיים לנהל קבוצת כדורגל, גם לא בליגה השלישית. כל שנה, היה מוכר שחקנים בולטים, היה מנסה לעשות כמה שיותר כסף, לא קונה רחש, וכל פעם מסתמך על הביתים הכישרונים. עקב זה, אלפי אוהדי האימפריה מחרימים את משחקי הקבוצה, כיום, יש בעיר הרגשה של הינה, זה סוף כל סוף קורה! ההסכם לרכישה טרם נחתם, אך אלונה כבר מתחילה לתכנן את העתיד. הפרופסור אבישי ברוורמן, שהיה בעבר נשיא אוניברסיטת בן גוריון, עשוי להתמנות לנשיא הקבוצה. ויקו חדד, מנהל הספורט באוניברסיטה ובעבר מאמן הקבוצה, אמור להיות מנהל טכני ויועץ מקצועי, אם יקבל אישור ממקום העבודה שלו. אלונה לא מתכוונת להשאיר אף אחד מכל הסגל המקצועי שיש כרגע בקבוצה, המועמד המוביל להיות שנה הבאה מאמן כאשר אלונה ברקת תקנה את הקבוצה הוא ניר לווין. אלונה ברקת היא אשתו של אלי, הבעלים של חברת בקווב וממקימי חברת צ'ק פוינט, הזוג ברקת גר שנים בעמק הסיליקון בארה"ב . ברקת שלפני מספר חודשים הבעיה עניין ברכישת 75 אחוז מזכויות הניהול של מכבי תל אביב תמורת 36 מליון דולר היא חברת וועד בקרן הון סיכוי, ארגון של יזמות פילנתרופית בתחומי החינוך, החברה והתעסוקה. את הארגון הקימו יזמים ומנהלים מתחום ההיי-טק בישראל ובארצות הברית. על פי עיתונים כלכליים הונם של הזוג ברקת נאמד במאות מליוני דולרים. חתימה רשמית של העברת בעלות האימפריה כנראה שתיהיה בימים הקרובים. מה שנותר להגיד זה א-מ-ן. חיפה, ת"א, ביתר, תתכוננו להשאיר את הנקודות כבר בצומת קסטינה.
![]() |
# 19 |
Permanently Banned
|
לא מנוסח ברמה גבוהה. הכתבה והכתיבה יותר מידי ילדותית.
יש אפשרות להשתפר, צריך להשתפר ולעבוד על העניין בצורה חזקה אם אתה רוצה להתקדם בתיקשורת הישראלית, כמו כן העברית שלך לא בקיאה, והינה ברמה בסיסית בלבד. עלה והצלח |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|