|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
וואוו אתר ישן
![]() שמע, אני לא יודע מה יש כבר להוסיף לשרות הזה- אני חושב שהאתר מאוד יציב ויפה עם העיצוב הזה (למרות שהעיצוב ישן הוא ממש ממש יפה ומתאים, וואוו הוא של build4u מה קורה עם הבחור הזה? כבר הרבה זמן לא שומעים ממנו).. מעבר לכך השירות ממש טוב, הוא מחזיק שנים ויש אתרים שמאוד נהנים ממנו כמובן- מה שנותר לך זה פשוט להמשיך. אין מקום להרבה שינוי- אתה יכול אולי להכניס שרותים קטנים לאתרים, כמו לשים סקריפטים והמלצות וכו'... ותמיד כמובן אתה יכול לחדש עם דומיינים יפים. מערכת סטטיסטיקות יותר נוחה, המלצות השבוע, מדריכים. דברים בסגנון הזה... ובכללי רק להמשיך כך, אתר מעולה! Last edited by talyigal; 28-06-07 at 12:39.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
מה הבעיה עם העיצוב חבר'ה?! סביר..
תוסיף כתובות בטוח יביא לך עוד גולשים ורשומים.... |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
באמת כבר עיצוב ישן אבל לא חובה להחליף אותו תפתח תאתר תרחיב אותו תנסה לעשות לו רשת של אתרים או משהוא כזה תוסיף דברים שלא יהיה לך רק אתר של קיצור כתובות אלא שיהיה גם איזה פורטל פורום או כל דבר אחר מעניין שהרבה יגלשו בו ויוכלו והגיע אלייו דרך האתר הזה או לאתר הזה דרך הפורטל או הפורום
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
תחליף עיצובץ
![]() |
# 5 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
אני רואה שלאתר יש TR יחסית גבוהה,
הייתי ממליץ לך לשלב(לא יודע בדיוק איך בגלל המבנה של האתר) דפים נוספים שיעזרו לך לקדם את האתר שלך ואתרים נוספים. למשל: חושב שאתה תפתח אתר על סבתא שולה? ואתה יודע שהרבה אתרים רוצים להיכנס חזק לנושא הזה(ברור), אז תפתח דף על הנושא הזה הוא כבר יתקדם לבד ככל שאתה תגדיל את הTR שלך וככה תוכל לקדם את האתר עם פור על אתרים מתחילים לגמרי. חוץ מזה אני מבין שעוד לא קידמת את כל מילות המפתח שלך למקום הראשון אז תמיד יש על מה לעבוד ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Whatever
|
ציטוט:
איך אתה מגלה את ה TrustRank כאשר Google לא מפרסמים אותו ?
![]() |
# 7 |
קידום ושיווק אתרים
לא מגלים את הTR אפשר לשער אם יש לאתר TR גבוהה או נמוך...מספר אמיתי אף אחד לא יכול לדעת חוץ מגוגל.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
מכאן נובע: אתה לא יכול לשער מה ה-TR של אתר. מ.ש.ל. ![]()
![]() |
# 9 |
קידום ושיווק אתרים
טוב, זה לא קשור כל כך לפורום ביקורת אתרים אז אני ארשום את התגובה שלי פה ואם מישהו ירצה לשאול שאלות נוספות יש את פורום קידום ושיווק אתרים.
התגובה: נכון, אי אפשר לדעת לאיזה אתרים גוגל נתן TR גבוהה, אבל אתה יכול לשער שהוא נתן TR גבוהה לאוניברסיטאות? לאתרים עם וותק גבוהה וקישורים איכותיים? ובכלל אם יש לך אתרים והקישורים המקשרים אליו הם קישורים איכותיים ולא "מחוות קישורים" אתה יכול לצפות שלאתר יהיה TR גבוהה, כמובן שזה לא מה שקובע בקידום אתרים אבל אם אנחנו מדברים על TR אפשר להניח למי יש TR גבוהה ולמי לא... |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
פרסים
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|