|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
אחראי פורום
|
גם אתה משתמש פיירפוקס גאה תומר? D:
IETab, שלטון P: |
![]() |
# 12 |
חבר על
|
|
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
אהבתי את העיצוב, קצר וקולע..
![]() יישר כוח ובהצלחה! |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
לא אהבתי את העיצוב, אחלה של מערכת.
דרך אגב, קבל ח"ח על הסינון והברז-לומדים מטעויות ![]()
חבר וותיק
|
גם באקספלורר יש לי את ההודעה הזאת, שהאתר מותאם רק לאקספלורר :|
|
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
אין גישה לפיירפוקס?
רוב האנשים שמעלים קבצים לאינטרנט ועורכים אתרים ובלוגים משתמשים בפיירפוקס אתה מונע מאוכלוסיית היעד של האתר להכנס אליו. העיצוב חמוד ביותר למרות שהלוגו מציק לי בכל זאת יש צורך לגלול למטה כדי להגיע לטופס ההעלאה... זה צריך ליהיות הדבר הראשון שאני רואה באתר כי זוהי מטרת האתר. כמה שפחות טקסט לפני הטופס וכמה שיותר אפקטיביות ככה יותר אנשים ירצו לחזור לאתר ולהשתמש בו. בעקרון האתר דיי חמוד אבל כל הטקסט אמור ליהיות אחרי הטופס. והטופס אמור ליהיות מודגש. |
![]() |
# 17 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בהצלחה. |
|
![]() |
# 18 |
חבר על
|
קצת יבש,
והנושא חרוש, ובלתי ריווחי.... חבל. |
![]() |
# 19 |
Whatever
|
ועכשיו שנכנסתי דרך IE - לדעתי האתר מעוצב בצורה חובבנית והקידוד נוראי. תעבוד על זה עוד קצת.
מה שכן - לא מצאתי משהו מיוחד בשירות שלך.
הנהלת הפורום לשעבר
|
מערכת על הפנים..
חמוד, ראיתי את הקוד שלך לסיומת של קובץ (לפי איך שהמערכת מעלה קובץ ולפי הקוד שהראת בפורום תיכנות, אני מסיק שזה אותו קוד), לא ככה בודקים סיומת, לא כל סיומת היא 3 אותיות, בטח כשאתה מאפשר העלאת כל הקבצים חוץ מסיומות מסויימות (מה שבד"כ הפוך, בד"כ מאשרים סיומות מסויימות, ולא חוסמים)... למשל, אני העלתי קובץ jpg אבל בכוונה שיניתי את הסיומת לjpeg, סיומת מוכרת ונפוצה לjpg הרגיל והמוכר.... נחש מה זה העלה? http://www.justup.co.il/Files/XXXX.PEG בקשר לXXXX, אתה כבר תראה מה התמונה, זה לא אמור לעניין את השאר...) מה גם, שמספר רנדומלי מ0 ל1000000000000000 (או מה שלא יהיה) ללא בדיקה אם זה קיים, זו לא דרך נכונה לבנות מערכת כזאת...כי גם אם המגוון של הטווח כזה גדול, עדיין יכול לצאת אותו מספר לאותה סיומת ולדרוס את הקובץ הקודם. לכן, בקשר לפרסומת שלך (במיוחד אחרי שאתה מצהיר על תקניות והאתר שלך לא רק לא תקין, אלא גם לא טוב בשום דפדפן חוץ מFF, או לפחות ככה אמרו, הרי חסמת את הצפיה לכל דפדפן אחר), היא לא שווה הרבה לא בתחום ה"קידוד/חיתוך" ולא בתחום התיכנות...יותר עושה נזק מאשר מועילה. Last edited by meshuga; 03-07-07 at 14:27.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|