![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אבל הם לא מחיבים אותך בדברים וזה?
אתם לא פוחדים סתם ככה לחלק את הכרטיס אשראי שלכם? |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
PAYPAL אין מצב...
כך סיכון מה כבר יכול להיות הכי הרבה אתה מגיש תלונה והם מבטלים הכל ומוחקים תכרטיס מהמאגר שלהם |
![]() |
![]() |
# 13 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
את ה2 דולר תקבל חזר בחשבון הפייפאל מיד אחרי שתאמת את הכרטיס. תוכל להשתמש בהם בקניה הבאה... אם לא תאמת את הכרטיס תוכל לשלוח/לקבל עד סכום כולל של כ1000 דולר. אח"כ כדי להמשיך לשלוח/לקבל כספים תהיה חייב לאמת. עד היום לא חייבו אותי על שום דבר שלא ביקשתי לחייב. ואני עובד עם פייפאל כעשר שנים.
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה לא מפחד לתת את הכ.א שלך ל ebay? כל העולם משתמש בזה.. אין סיבה שתפחד |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
אני פוחד יותר לתת את פרטי כ"א שלי לישראלי מאשר ללא ישראלי. הערה: תוכנות המסרים שלי הם לא לתמיכה בפייפאל.
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
אה אתה רומז לנו שזה מה שאתה?
|
![]() |
![]() |
# 18 |
t tc tcp tcp/ip
|
אני לא רומז, אני אומר בריש גלי: רוב הישראלים הם "לא טובים"
![]() כמו בכל כלל יש יוצא מכלל...
# 19 |
חבר וותיק
|
יש מצב אבל אתה לא צריך להשמיץ את עצמך =] אתה גם ישראלי כמו כולנו
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לא הייתיי משמיץ את עצמי ככה ונכון אני מסכים איתך בקשר לזה אבלללל ישראלים הם עם חזק מאוד אם אתה יודע למה אני מתכוון ואנחנו גם בארץ קטנה אין לאן לברוח ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|