|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
מתן - כל אחד בדעותיו .
img-il - רשום בפירוש שקיימים עבמים!! 4ior - לפקיסטן תמיד היה כור גרעיני? כרגע חידשת לי דבר חדש שלא ידעתי עליו . רותם - היה פעם תוכנית בבוקר בחדשות הבוקר ודיברו על זה . גם אני זוכר אתר שעוסק בעבמים , תריץ חיפוש קצרצר בגוגל אני מאמין שתמצא |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
חיפוש קצר בגוגול יעלה עשרות אלפי אתרים בנושאי עבמי"ם
המאמינים הגדולים מוזמנים להריץ חיפוש על area 51 |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
עידן מצטער אם פגעתי בך, לא התכוונתי.
ציטוט:
בין היתר מי שיתקרב לשם ללא אישור ירו בו באופן ישיר. לגבי אירוע רוזוול - לאחר שחקרו את הכל ועשו וועדת חקירה אז "גילו" שזה היה בלון מזג האוויר.. אבל זה לא היה באמת בלון מזג האוויר. הדבר האמיתי היה חוצנים.. אבל לאחר חקירה מעמיקה , גילו שזה גם לא היה אמיתי. הדבר היה מין בלון שנועד לרגל אחרי רוסיה בהתפתחות הנשק הגרעיני שלהם (אני חושב) בעד ארה"ב. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
והמאמינים שארה"ב חוקרת שם חוצנים חיפוש של הערך הזה מעלה תוצאות די מעניינות בנושא זה למה המלצתי... אני מצאתי הרבה כתבות שפשוט הדביקו אותי למסך בזמנו |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
מתן - לא העלבת אותי חחח אני לא מאמין דגול בחייזרים =] .
בכל מקרה , הנושא הוא גם על כדה"א ועל המלחמות הצפויות להתפתח , אשמח לדעת מה אתם אומרים על כך וכמובן שהנושא יהיה ברמה גבוהה בלי קללות ובלי סטיות מהנושא . =] |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
איפה חום כדור הארץ,וכן שמעתי שמצאו חייזירים במאדים נכון?(תולעים).
עריכה:ל iDan | Gold-host ,קודם אנחנו נמוות(נקווה שלא),ורק אז זה יהיה Last edited by Derey22; 22-06-07 at 10:12.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
Derey22
חום כדה"א - התפוצצות כדה"א בעתיד. |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש מקום כזה באירופה, לא זוכר איזה.
ששם כל פעם רואים אוביקטים מוזרים באוויר ולא יודעים מה זה.. וזה כבר הרבה שנים. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
למה לדעתכם כדור הארץ לא התפוצץ, הוא מתחמם ובסוף סביר להניח שיתפוצץ.
בכל אופן, ראיתי סרט פעם על "קנים" תריצו חיפוש בתפוז(בפורומים שם) או בגוגל, זה עצם בלתי מזוהה שנראה בכדור הארץ, אך מרוב שהוא מהיר, עין של אדם אינה יכולה לראות אותו ורק במצלמות (עצרו באותה שנייה שהוא עבר) התגלתה תמונה של מעין מקל שטס- יש המון תמונות של זה. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מאמין שיש עוד צורות חיים ביקום אבל ה"קנים" האלו הם לא הצורת חיים עלייה כולם מדברים (: כדור הארץ יתפוצץ בסופו של דבר וזה ידוע.. החור באוזון שאנו בני האדם עושים תורם לפעולה וממהיר אותה.. בקשר לאיראן פקיסטן וכל שאר מדינות העולם ה3, ידוע שהם לא כל כך אוהבים אותנו, עם איראן תפרוץ מלחמה זה דיי ברור, ופקיסטן יש להם זמן עד לסיום.. כמה שנים טובות אם לא עשרות שנים. וכל השאר מגדלים להם קנאביס בגינה.. (אמיתי ראיתי תוכנית על זה ![]() סופ"ש מצויין. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|